Infrangere pentru „U” Jolidon impotriva Coronei Brasov

Mihaela Tivadar, cea mai buna marcatoare pentru „U” Jolidon in meciul cu Corona Brasov. Foto © Silviu Cristea

Handbalistele de la „U” Jolidon au fost invinse, fara drept de apel, de mult mai experimentata formatie Corona Brasov, scor 26-34 (11-20), pe teren propriu, intr-o partida care a contat pentru etapa a 3-a a Ligii Nationale.

Elevele pregatute de Horatiu Pasca au venit dupa o victorie importanta obtinuta la Zalau, scor 22-24, si au inceput in forta meciul cu Corona, distantandu-se la trei goluri diferenta in primele minute ale confruntarii. Cu Bradeanu si Drutu in forma mare si doua extreme extrem de agresive, Corona a restabilit egalitatea la 4-4 in minutul 9, preluand conducerea pe tabela si dominand categoric prima repriza. Brasovul a intrat la pauza cu un avantaj linistitor de zece puncte diferenta.

„U” Jolidon a incercat, in zadar, sa recupereze avantajul in repriza secunda, jocul perfect al Coronei in defensiva nu le-a dat nicio sansa gazdelor pentru a obtine un rezultat favorabil. Clujencele nu au reusit sa se apropie la mai putin de cinci goluri diferenta.

Urmatoarea partida pentru „U” Cluj va fi in fieful formatiei SCM Craiova.

Caseta tehnica

„U” Jolidon: Măzăreanu, Enache (portari), Tivadar (9), Ani-Senocico (7), Chintoan (3), Popa (3), Florea (2), Laslo (2), Mihai, Vălean, Tetean, Vintilă, Cîrjan.

Antrenori: Horațiu Pașca și Ioan-Ani Senocico

Corona Brașov: Dedu, Sîntămărean (portari), Druțu (8), Hotea (7), Chiper (6), Brădeanu (4), Rațiu (3), Zamfir (2), Apetrei (1), Tudor (1), Manda (1), Pricopi (1), Stoica, Țăcălie.

Antrenor: Aurelian Roșca

Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 7/5
Eliminări: Chintoan, respectiv Țăcălie, Apetrei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.