Piesa „D’ale Carnavalului”, la Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj”

Unul dintre evenimentele speciale dedicate publicului celei de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj” este spectacolul de teatru „D’ale Carnavalului” în regia lui Silviu Purcărete.

d'ale carnavalului

Evenimentul va avea loc miercuri, 16 octombrie, începând cu ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Studenților – o redare fidelă a textului lui I. L. Caragiale, un spectacol prin care Silviu Purcărete vizitează lumea comică a încurcăturilor cauzate de mască, a personajelor clovnești ce se definesc prin discrepanța dintre aparență și esență.

Pus în scenă la Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, „D’ale Carnavalului” este o reprezentație plină de surprize și elemente ce încântă spectatorul atât vizual cât și auditiv. Scenele sunt construite viu, cu o forță populară, în care muzica originală compusă de Vasile Șirli devine un element decisiv în articularea mesajului. Silviu Purcărete privește cu îngăduință sau chiar cu simpatie personajele lui Caragiale, creând situații de viață perfect verosimile, în care se pot regăsi atât actorii care dau viață scenei, cât și spectatorii în fața cărora se întâmplă totul. Tensiunea și misterul fiecărei replici sunt susținute prin jocul de lumini create de regizorul și de scenograful Dragoș Buhagiar.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrală, dar și online pe www.comedycluj.ro sau accesând link-ul http://biletmaster.ro/ron/Event/47000790/D%60ale-carnavalului.

Prețul biletelor este de 35 de lei respectiv 40 de lei în funcție așezarea în sală.

Teatrul Național „Radu Stanca”, Sibiu
D’ale carnavalului de I.L. Caragiale
Regia: Silviu Purcărete
Scenografia: Dragoș Buhagiar

Light design: Silviu Purcărete și Dragoș Buhagiar
Muzica originală: Vasile Șirli
Cu: Nicu Mihoc, Constantin Chiriac, Adrian Matioc, Marius Turdeanu, Liviu Pancu, Cristian Stanca, Cristina Ragos, Raluca Iani, Serenela Mureșan, Ofelia Popii, Pali Vecsei și: Mihai Coman, Florin Coșuleț, Adrian Neacșu, Cătălin Pătru, Edi Pătrașcu, Viorel Rață, Cristina Stoleriu, Codruța Vasiu, Liviu Vlad, Eva Ungvári

D’ale Band: Ema Vețean (saxofon alto), Veronica Arizancu (saxofon alto), Codruța Vasiu (acordeon), Emöke Boldizsár (flaut), Eva Ungvari (flaut), Vlad Robaș (vioară),Tomohiko Kogi (vioară), Claudiu Fălămaș (trompetă), Liviu Vlad (tobe).

Trailerul piesei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.