Înscrie-te la „Maratonul de citit” și trimite o carte peste Prut! Ziua Mondială a Cărții în Librăriile Humanitas

Cititori de cursă lungă, reîncepe „Maratonul de citit”! Librăriile Humanitas și rețeaua Booktopia.ro vă invită pe 23 aprilie, de Ziua Mondială a Cărţii, să batem recordul de 44 de ore de lectură neîntreruptă.

Tu citeşti – şi noi donăm! Pentru fiecare participant, dăruim o carte cuiva care are nevoie de ea. Anul acesta, „Maratonul de citit” susține „Podul de cărți”, un proiect ce-și propune să strângă 500 000 de cărți în limba română pentru bibliotecile din Republica Moldova. Dacă te înscrii la maraton, trimiți și tu o carte peste Prut! Tot ce trebuie să faci este să vii joi, 23 aprilie, de la ora 12.00, în cea mai apropiată librărie Humanitas, și să citeşti un fragment dintr-o carte pe care o consideri importantă – şi ţii morţiş s-o împarţi cu ceilalţi.

Programul librăriilor se adapteaza nevoilor cititorilor. Înscrie-te la „Maratonul de citit” pe http://www.booktopia.ro/MaratonulDeCitit și cheamă-ți prietenii să sărbătorim Ziua Mondială a Cărții până la miezul nopții! Surprizele pentru maratoniști se țin lanț – de la reduceri de 20% pentru toate cărțile din librăriile Humanitas și premii pentru cunoscătorii jocurilor „În fața blocului”, până la întâlniri cu scriitori de seamă în fiecare librărie Humanitas.

Cărtile vor fi donate de Librăriile Humanitas prin editurile partenere: Editura Humanitas, Humanitas Fiction, Polirom, Nemira, Litera, Rao, Herald, Trei, Curtea Veche Publishing și Vremea.

maratonul de citit libraria humanitas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.