„Inspectorul” drumurilor județene: Horia Nasra vrea să-i ia locul lui Alin Tișe la șefia CJ Cluj!

Președintele interimar al PSD Cluj, deputatul Gabriel Horia Nasra, este tot mai vocal împotriva președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și tot mai prezent pe teren pentru a arăta opiniei publice problemele cu care se confruntă județul Cluj, în special lucrările de mântuială făcute pe drumurile județene.

Liderul PSD Cluj este un veritabil „inspector” al drumurilor Clujului, semnalând presei și clujenilor aproape în fiecare zi câte un drum județean aflat într-o stare deplorabilă, iar opoziția acestuia tot mai înverșunată pe care o face ne face să ne gândim tot mai serios la faptul că acesta aspiră la scaunul de președinte al Consiliului Județean Cluj și pare că a început deja campania pentru alegerile din 2020.

Sâmbătă, 6 aprilie, Nasra a fost pe teren pentru a verifica stadiul drumului DJ 107 P, care face legătura între Gilău și Mărișel.

„În toamnă cei de la Consiliul Județean Cluj anunțau reabilitarea și modernizarea DJ 107 P, drum care face legătura între Gilău și Mărișel.

Înțeleg că lucrarea nu este finalizată, însă și ce s-a lucrat ridică semne de întrebare!

Oare doar asfaltări de mântuială putem avea în Cluj? Oare liderii Consiliului Județean Cluj și consilierii județeni chiar nu observă această bătaie de joc ?!?

Pozele sunt realizate în zona Tarnița, un tronson deja „asfaltat” 🙂 !!! Păi dacă acum arată astfel, cum va fi peste doi ani?”, a scris deputatul PSD.

Implicarea lui Nasra nu s-a oprit și un alt drum pe care l-a inspectat a fost DJ 150 Viișoara – Frata – Crişeni – Mociu, iar realitatea din teren e alta față de comunicatele de presă emise de Consiliul Județean.

„După un an drumul este ca după arat! Gropi din metru în metru în multe zone… Oare chiar nu le este rușine? Este o bătaie de joc incredibilă, drumurile județene sunt efectiv cel mai mare EȘEC al Consiliului Județean Cluj.

Domnule Alin Tișe, stimați consilieri județeni, vă provoc să luați harta județului și să începeți să luați la pas fiecare drum, fiecare localitate. Realitatea este alta decât cea de pe Dorobanților, din sediul confortabil al Consiliului Județean. Realitatea este noroiasă domnilor!”, a scris liderul PSD Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.