Întâlnire cu trei campioni români, în cadrul conferinței „La popasul Campionilor Români”, marți seara, La Cizmărie

Cafeneaua La Cizmărie va găzdui marți seara, 17 mai, începând cu ora 18:00, conferința „La Popasul Campionilor Români”, o întâlnire amicală cu trei campioni români, în cadrul ediției a IX-a a Săptămânii Turistului Clujean, inițiată de Organizația Studenților pentru Turismul Românesc.

Cei trei invitați sunt Tiberiu Ușeriu, câștigătorului maratonului arctic, Alexandra Flavia Marcu – tânăra care a ajuns în vârful celui mai înalt vulcan activ din lume și Ligia Alexandra Bodea – cea mai tânără deținătoare de muzeu din România.

„Pe vremuri, oamenii cutreierau această lume în lung și-n lat, iar atunci când drumul îi ostenea, se opreau la un popas și cât era ziua sau noaptea de lungă, depănau amintiri, vorbeau despre autenticitatea propriei vieți și își aminteau povești cu tâlc. Asemenea lor suntem și noi, prinși în dinamica vieții, iar din când în când ne cade bine un popas.

Oprește-te din forfota propriei vieți și ascultă pentru 2 ore poveștile autentice ale unor campioni români, care ne cinstesc cu reușitele lor. La Popasul Campionului Român se întâlnesc studenții cu campionii. Vă așteptăm, marți, 17 mai, începând cu orele 18:00 La Cizmãrie Cafe pentru a ne cunoaște prin poveste. Iar când veți pleca din nou la drum, veți fi mai odihniți și sperăm noi, mai dornici de a privi viața prin ochi de campion”, anunță organizatorii acestei conferințe.

Conferința face parte din seria de evenimente din cadrul Zi*le de Turism.

Pentru rezervari, sunati la numarul de telefon- 0754225228

saptamana turistului clujean conferinta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.