Intervenție inedită: Pompierii clujeni au salvat un iepuraș de pe acoperișul unui balcon!

Pompierii clujeni de la ISU Cluj au avut o intervenție ieșită din comun în apropierea sărbătorilor de Paști, salvând un iepuraș rămas blocat pe acoperișul unui balcon.

„Am avut de curând o intervenție mai inedită: am fost chemați pentru a salva un iepuraș, rămas pe acoperișul unui balcon, situat la etajul patru al unui bloc de locuințe.

Zglobiul, curios din fire, a ajuns pe acoperișul balustradei balconului și nu a mai putut reveni înăuntru. Vecinii din blocul alăturat au observat iepurașul aflat la ananghie și-au anunțat imediat pompierii. Ne-am deplasat cu o autoscară până la locul cu pricina, am ridicat platforma până la nivelul patru al blocului de locuințe, unde iepurașul aștepta ghemuit să fie salvat. Odată ce a simțit pompierul aproape, s-a lăsat luat în brațe și-a coborât alături de pompier în platforma autoscării.

Ne bucurăm că am reușit să ajungem la timp la iepuraș și sperăm să aducă și de acum înainte cât mai multă veselie. Apoi, nu uita că suntem în preajma Sărbătorilor de #Paște2019, așa că fii prevăzător și ține cont de măsurile de siguranță specifice pentru lăcașurile de cult”, au scris reprezentanții ISU Cluj pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.