Intră în programul ZAIN Accelerator și poți primi 3.000 de euro pentru a-ți dezvolta afacerea în industriile creative

Ai un produs de design? Vrei să crești mica ta afacere la nivelul următor? Intră în programul ZAIN Accelerator dedicat antreprenorilor din design, iar la final poți fi câștigătorul unui grant de 3.000 de euro, oferit de UniCredit Bank.

ZAIN Accelerator design 2016

Timp de o săptămână, între 26 septembrie – 1 octombrie 2016, va avea loc la Cluj-Napoca programul de accelerare al afacerilor în design – ZAIN Accelerator. Inițiat de comunitatea ZAIN și sprijinit de UniCredit Bank – Banca Industriilor Creative, programul este o rampă de lansare pentru cei ce au un produs de design, dar încă nu și-au perfecționat uneltele de promovare, vânzare și scalare ale afacerii lor. Toți cei care vor face parte din programul de accelerare vor avea alături ca și traineri specialiști din management, branding, marketing, comunicare, fonduri europene și creativi seniori.

Până în 19 septembrie, antreprenorii din domenii precum design de produs, design vestimentar sau tech design se pot înscrie pentru a fi parte din cei 10 care vor urma seria de ateliere și sesiuni de mentorat ZAIN Accelerator. Înscrierile se fac direct pe site-ul www.zain.ro.

La finalul programului, participantul care demonstrează că are abilitățile și un plan bun de afaceri pentru a merge mai departe va primi un grant în valoare de 3.000 de euro. Câștigătorul va fi ales de un juriu și va avea oportunitatea de a-și prezenta rezultatele în cadrul festivalului de design ZAIN – Design Expressions, între 3 – 6 noiembrie.

Căutăm designeri care au nevoie de un imbold pentru a merge mai departe cu proiectul lor, fie că e vorba de promovarea afacerii, de cum faci client service, branding, comunicare sau doar un moment de inspirație suplimentar. În plus, sperăm ca grantul să fie o motivație în plus pentru a crea planuri de viitor ancorate în realitatea pieței, creative și sustenabile. Accelerate design, or at least offer a turning point”, a declarat Alexandra Mihali, membru în juriul ZAIN Accelerator.

„Suntem banca industriilor creative și asta de niște ani buni. Ca parteneri ai comunității ZAIN ne-am implicat în susținerea ZAIN Accelerator pentru că vrem să dezvoltăm o piață sustenabilă de design românesc. În acest sens, ne dorim să fim o punte între mediul de business și industriile creative. Mesajul pe care vrem să îl dăm comunității creative: este esențial să ai talent, dar nu este suficient. Ai nevoie de răbdare, de încredere și de muncă pentru a-ți transforma talentul într-o poveste reală de succes. Și de o bancă. Știm cât de greu le este antreprenorilor la început de drum și de aceea venim în întâmpinarea nevoilor lor – de a-și lansa și crește afacerea – cu acest program intensiv de training și mentorat. Grantul oferit este dovada încrederii noastre în proiectul ales”, declară Anca Ungureanu, First VP, Identity and Communication Director UniCredit Bank România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.