Cei doi minori bătăuși de 17 ani care au băgat în spital un tânăr de 18 ani, arestați preventiv pentru 30 zile

Cei doi bătăuși în vârstă de 17 ani, Lucian Varadi și Cristian Sabo, care, pe fondul consumului de alcool și probabil etnobotanice, și-au bătut fără milă un prieten pe numele său Alexandru, în vârstă de 18 ani, în zona străzii Fabricii de Zahăr din cartierul Mărăști, au fost audiați marți de judecători.

minori arestati

Sentința magistraților de la Tribunalul Cluj a fost arestul preventiv pentru 30 de zile, iar fapta lor a fost încadrată la tentativă de omor.

Reamintim că un tânăr a fost bătut cu bestialitate și călcat în picioare de alți doi prieteni duminică, în zona străzii Fabricii de Zahăr, din cartierul Mărăști. Imediat după ce a scăpat din mâinile celor doi, victima nu a plecat acasă ci la locuinţa bunicii sale, pentru că părinţii să nu-l vadă în starea respectivă. Mama băiatului şi-a recunoscut însă fiul în filmarea care circula pe reţelele de socializare şi l-a dus la poliţie unde a depus plângere. După ce a dat declaraţii, tânărul în vârstă de 18 ani a fost transportat la UPU 1 pentru a primi îngrijiri medicale. Între timp, poliţiştii îi identificau pe cei doi bătăuşi, după care i-au dus la audieri.

Victima a recunoscut la ieșirea de la Unitatea de Primiri Urgențe că toți trei au consumat alcool, iar întreaga ceartă a pornit de la o fată.

Agresorii i-au furat tânărului telefonul, banii și ochelarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.