Un nou spațiu de evenimente dedicat artiștilor va răsări la început de octombrie la parterul Cluj Arena, creat de către unul dintre fondatorii Electric Castle și Boiler Club

După ce a ieșit din managementul festivalului de la Bonțida, fostul director artistic al Electric Castle și unul dintre fondatorii fostului Boiler Club, Teodor Negrea, revine în centrul atenției cu un nou proiect de anvergură: un spațiu de evenimente dedicat artiștilor la parterul stadionului Cluj Arena, intitulat /FORM SPACE, care își propune să de-a o nouă față vieții de noapte a orașului.

FORM_final-01

/FORM SPACE va fi un spațiu de evenimente deschis către toate formele de divertisment, de la muzică, teatru și chiar stand-up comedy, va fi o scenă care se transformă în fiecare noapte într-un loc de întâlnire pentru prieteni.

Negrea spune că acest local va fi mai mult decât a fost BOILER CLUB, care, timp de cinci ani, a fost singura evadare a unui public avid de muzică bună. Va fi un spațiu ce va promova creativitatea în toate formele ei.

„Boiler Club a fost o idee căreia ne-am dedicat în totalitate, un capitol însemnat din viaţa noastră – şi-mi permit să spun că şi a oraşului, un capitol care s-a încheiat însă. Toate energiile mele și ale echipei se îndreaptă acum către acest nou concept, despre care veți afla în curând mai multe.

Ca un teaser, vă spun că e vorba de un spațiu care se transformă în fiecare noapte, ceva ce nu s-a mai văzut în Cluj”, susține Teodor Negrea, fost director artistic al Electric Castle și co-fondator al Boiler Events.

La ce să se aştepte clujenii de la /FORM SPACE?

Amatorii de distracții și de concerte vor trebui să se aștepte la mai mult decât un simplu club, mai mult decât  o scenă pentru trupe foarte bune şi muzică live. Va fi un spaţiu care stimulează neîncetat creativitatea, performanţa şi dragostea pentru muzică, atât în cazul artiştilor, cât şi al publicului.

„Vom aduce în concerte nume mari din ţară şi de-afară. Continuăm să promovăm trupele din underground, dar suntem prezenţi şi la suprafaţă. Nu vom ignora artiştii valoroşi, consacraţi, pentru că vrem să formăm un public care să se bucure de tot ceea ce înseamnă muzică şi evenimente cu adevărat bune.

/FORM SPACE va permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performance. Viața de noapte din Cluj nu va mai fi la fel după lansarea /FORM SPACE”, a mai spus Negrea.

Formația de suflet a Electric Castle, Dub Pistols, cea care revine an de an la Bonțida încă de la prima ediție a festivalului, și-a anunțat deja primul concert în /FORM SPACE, în luna noiembrie.

„O să fie o noapte grozavă!”, promit cei de la Dub Pistols.

/FORM SPACE va fi deschis la parterul Cluj Arena, pe Aleea Stadionului, numărul 2, iar lansarea va avea loc la începutul lunii octombrie.

Mai multe detalii, în curând pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/formspace.ro/.

Având în vedere că vecinii din zona Cluj Arena s-au plâns în timpul festivalului UNTOLD că nu au putut dormi din cauza gălăgiei, rămâne de văzut cum vor reuși cei de la noul /FORM SPACE să gestioneze această problemă sensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.