„Între Antreprenoriat şi Financiar”, deschizător de drumuri pentru micii întreprinzători

Seria de evenimente Com’On Cluj continuă, miercuri, 13 mai, de la ora 16:30, la Cinema Mărăşti, unde va avea loc evenimentul „Între Antreprenoriat şi Financiar”, o sesiune informală de workshop-uri, training-uri şi discursuri motivaţionale, un concept modern gândit de grupul de iniţiativă „Din suflet pentru Cluj” ce îşi propune să îmbine aspectele analitice moderne ca şi must have al prezentului în orientare la nivel de mic întreprinzator, cu strategiile financiare şi nonfinanciare ale companiei.

Invitaţi la acest eveniment sunt Ruxandra Mercea, Director Executiv Transylvania College, care va deschide evenimentul „Intre Antreprenoriat si Financiar”, cu un discurs motivaţional despre „Iniţierea unei Afaceri” , Crina Fufezescu, fondatoarea companiei de cercetare de piaţă Cribo Work Business va oferi cateva ponturi despre cum să-ţi direcţionezi „Negocierea contractelor spre profit”, sub forma unor studii de caz. Mark Torok. trainer cu experienţă în PR şi Marketing va ridica la fileu subiectul „Poziţionării pe piaţă a produselor şi serviciilor”, iar Carmen Nicula, specialist HR va explica „Cum să-ţi gestionezi oamenii, informaţiile din interiorul şi exteriorul companiei”.

Bonus, Fundaţia Danis Consulting va expune o oportunitate unică de „Burse pentru Antreprenori”. Accesul este liber în limita locurilor disponibile. Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment, trimiteţi un mail pe adresa [email protected] cu numele, varsta, numar de tel până duminică, 10 mai ora 22:00.

intre antreprenoriat si financiar eveniment 13 mai 2015

Mai multe detalii pe pagina oficală a evenimentului https://www.facebook.com/IntreAntreprenoriatsifinanciar, precum şi pe pagina grupului de initiativă „Din Suflet pentru Cluj”https://www.facebook.com/DinsufletpentruCluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.