Invitați de marcă vor urca pe scena TEDx Eroilor, ediția a 8-a

Cea de-a VIII-a ediție a conferințelor TEDxEroilor va avea loc la sfârșitul săptămânii, între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, în cadrul celui mai complex eveniment de tip TEDx din România și Europa de Est.

În zilele de 5 și 6 mai va avea loc conferința TEDxEroilor, unde sunt așteptați 800 de participanți ce se vor lăsa inspirați de peste 20 de speakeri naționali și internaționali.

Ziua de 7 mai este dedicată TEDxEroilor Adventures, o zi în care organizatorii cu ajutorul partenerilor au pregătit diverse activități și ateliere unde participanții conferinței vor putea învăța arta caligrafiei, dedesubturile jurnalismului de investigație, cum se contruiește o casă high-tech în 10 zile, cum funcționează tehnologia printării 3D și multe altele.

Printre speakerii de anul acesta se numără Dacian Cioloș  – fost Prim-Ministru al României, Elena Pagu – multiplă campioană mondială, Gabriela Alexandrescu – președinte executiv Salvați Copiii, Dragoș Bucurenci – consultant și trainer de comunicare, activist civic și om de televiziune, Dragoş-Nicolae Pîslaru – economist, ex-tehnocrat și consultant, Mihai Pop – parașutist și specialist media.

Mai multe informații despre speakeri și program se pot afla de pe site.

TEDxEroilor Award 2017

Păstrându-şi angajamentul de a fi un catalizator al progresului comunităţii, TEDxEroilor va recompensa ideile transformate în acțiune prin acordarea TEDxEroilor Award 2017. Premiul constă într-un grant de 4000 de euro prezentat de AROBS, un abonament Hub Unlimited oferit de Impact Hub și sprijin, consultanță și coaching oferite de TEDxEroilor. Scopul premiului este acela de a susține un proiect care va avea un impact pozitiv asupra comunității locale și regionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.