Iohannis, mesaj în prima zi de campanie: „Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – o Românie fără PSD”

Președintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, în prima zi a campaniei electorale, că „miza alegerilor prezidențiale este foarte mare” și că prezența la vot în număr mare este „esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”.

Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate„, scrie Klaus Iohannis, la începutul mesajului transmis românilor, pe Facebook.

Președintele îi îndeamnă pe români să meargă la vot în noiembrie, deoarece prezența la vot este esențială pentru a avea „o Românie normală și corectă” și „pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD”.

Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.

Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.

Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!„, a transmis președintele Klaus Iohannis, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.