Ionel Ganea ‘a maturat pe jos’ cu impresarul Ana Maria Prodan. „Este un pericol pentru fotbal”

ionel ganeaAntrenorul Universitatii Cluj, Ionel Ganea, a dat de pamant cu impresarul Ana Maria Prodan, dupa ultimele atacuri venite din partea acesteia.

Noua sefa la Sageata Navodari, echipa nou promovata in primul esalon, l-a acuzat pe Ganea de faptul ca nu i-a folosit pe unii jucatori la „U” pentru ca erau impresariati de ea. Fostul international a reactionat dur, facand afirmatii grave despre trecutul impresarei.

„Ştiam că şi Buleică şi alţii sunt impresariaţi de ea, dar le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează asta. Tot ce contează este cum se prezintă la antrenamente şi la meciuri. Pe Dinu l-am folosit, dar înainte de meciul cu Steaua s-a dat că are o problemă de familie, iar cu Chiajna a fost cel mai slab”, şi-a început tehnicianul atacul, conform prosport.ro.

Tehnicianul lui „U” nu vede cu ochi buni instalarea soţiei lui Laurenţiu Reghecampf la Năvodari, iar acesta solicita implicarea autorităţilor pentru că noua funcţie se bate cap în cap cu cea de impresar: „Nu e o doamnă, e escroacă. Escroaca asta are atâta perversitate în cap că atunci când i se termină o scoate din buzunar. Trag un semnal de alarmă către DNA. Cum este ea şi impresar şi preşedinte de club? Cum? Să se sesizeze organele statului! Este un conflict de interese. Păi noi nu ştim cum face ea, am auzit şi noi din spusele jucătorilor. Aduce jucătorul şi îşi opreşte comision din contractul lui. Aşa a făcut peste tot, la Snagov, la Chiajna, la Bistriţa. Şi la Steaua au fost probleme cu ea, acolo unde jucătorii au spus cine nu semna cu Prodan , nu juca. Vedeţi cazul Mihai Costea.”

Ganea nu s-a oprit din atacuri şi a povestit un episod legat de vacanţa familiei Reghecampf în Brazilia: „A plecat pentru Revelion la Sao Paolo, dar a petrecut anul la Poiana Braşov. A spus că nu i-a plăcut şi de-asta s-a întors. Ştiţi care e adevărul? Colobaratori de-ai ei din trecut, brazilieni pe care i-a păcălit cu comisioanele astea, au aflat că sunt acolo şi au căutat-o. S-a speriat şi s-a întors”, a completat tehnicianul.

„Pe oamenii ăştia de la Năvădori o să-i nenorocească. Anamaria Prodan este un pericol foarte mare pentru acest sport. Vor vedeaccei de la Săgeata că ea nu are studii pentru funcţia ei. Nici nu are studii superioare. Pe unde a trecut a fost ca acidul de baterie. Snagov, „U” Cluj, Chiajna, Bistriţa. Peste tot, escroaca asta a făcut numai probleme. Aici a venit în 2012 şi este părtaşă la situaţia clubului. A adus jucători scumpi şi a lăsat prăpăd în urma ei”, a completat „Ganezul”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.