Iuliu Mureşan: „Putem face un meci mare cu Manchester”

Preşedintele campioanei, Iuliu Mureşan, e optimist înaintea confruntării cu „diavolii roşii”, dar recunoaşte că englezii pornesc cu prima şansă. Mureşan spune că scouterii unor importante cluburi vor veni la Cluj pentru a urmări la lucru mai mulţi dintre componenţii CFR-ului.

Emoţiile nu-i lipsesc şefului din Gruia înaintea confruntării cu Manchester, dar nu crede că echipa sa porneşte ca victimă sigură. „E cea mai importantă partidă pe care am disputat-o noi în scurta noastră perioadă de când evoluăm în cupele europene şi eu cred că Manchester este cel mai puternic adversar dintre toţi care au evoluat pe terenul nostru. Emoţiile de partidă eu le am întotdeauna, însă nu mai am emoţii legate de organizare. Sigur că la meci sunt emoţii, eu sunt realist, dar în acelaşi timp cred că putem face un meci mare şi putem chiar obţine un rezultat mare mâine”, a declarat Mureşan la emisiunea Fotbal Look, difuzată de postul de televiziune Transilvania Look.

Kapetanos e apt de joc cu Manchester

Iuliu Mureşan are o veste bună pentru iubitorii fotbalului. Astfel, Pantelis Kapetanos a fost refăcut şi are şanse mari să joace cu Manchester United.

„Sper să meargă bine faza de apărare şi, dacă se poate, să dăm cu un gol mai mult ca ei! Kapetanos este refăcut şi în mod normal va putea să joace mâine. Ar putea fi şi acesta un avantaj. Dacă stăm bine în apărare şi ieşim cum trebuie pe contraatac, putem spera. Oricum, la meciul cu Manchester, ca şi la cel cu Steaua, nici măcar nu trebuie să-i mobilizăm pe băieţi, pentru că ei sunt gata mobilizaţi. Am primit liste cu scouterii care vor veni la acest meci. De la şase echipe mari din Europa, cluburi cu renume, vor veni persoane importante ca să vadă meciul şi să ne urmărească jucătorii”, a punctat Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.