Meciul dintre CFR şi Manchester va fi transmis pe un ecran gigant în Piaţa Unirii!

Primăria municipiului Cluj-Napoca vine în ajutorul clujenilor care nu au reuşit să îşi cumpere bilet pentru meciul dintre CFR Cluj şi Manchester United de pe Arena „Dr. Constantin Rădulescu cu amplasarea unui ecran gigant în Piaţa Unirii.

Anunţul cu privire la amplasarea ecranului a fost făcut chiar de către primarul Emil Boc. „Cluj-Napoca, pregătit de Champions League! Un ecran gigant va fi montat în Piaţa Unirii pentru vizionarea în aer liber a meciului de mâine seară dintre CFR Cluj şi Manchester United”, potrivit unui anunţ pe pagina oficială de Facebook a primarului.

„Pentru întâmpinarea suporterilor străini care ne vor vizita orașul pentru a-și susține echipele de fotbal sau handbal în Champions League, am pregătit o serie de materiale dedicate – ilustrate, hărți, pliante etc – care să reprezinte o amintire de la șederea lor în Cluj. De asemenea vom amenaja puncte de informare în centrul orașului, pe lângă Centrul de informare turistică, pentru a promova cât mai bine valorile Clujului și aspirațiile noastre la titlul de Capitală Culturală Europeană 2020/2021”, se arată în motivarea acestei decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.