Jandarmul clujean Darius Biriș i-a salvat viața unei tinere din Dej, agresată de un bărbat pe stradă!

Un jandarm clujean aflat în timpul său liber nu a ezitat și i-a sărit în ajutor unei tinere agresate de un bărbat în plină stradă.

Acțiunea a avut loc sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 19:00, sergent major Darius BIRIȘ, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în zona Pieței Bobâlna din Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără. Jandarmul a coborât din mașină și l-a imbolizat pe bărbat.

„Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât.

În acel moment, sergent major Darius BIRIȘ a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra care a căzut inconștientă pe trotuar.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins și imobilizat”, precizează Jandarmeria Cluj.

Sergent major Darius BIRIȘ a sunat la SNUAU 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. La sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.

Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.