JEAN-MICHEL JARRE pregătește un concert de excepție și un show incendiar pe 11 noiembrie la Cluj-Napoca! Aproximativ 200 de persoane vor contribui la producția proprie a show-ului

Artistul Jean-Michel Jarre revine în forță pe scenă după o pauză de nu mai puțin de șase ani. Aproximativ 200 de persoane iau parte la pregătirea autenticului show care va avea o producție proprie. Cei interesați sunt așteptați la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe data de 11 noiembrie, iar biletele pot fi achiziționate în continuare de pe site-ul oficial al evenimentului, www.funticket.ro, dar și de pe dieselevents.ro la un preț cuprins între 110 RON și 495 RON.

Așa cum și-a obișnuit fanii, artistul va impresiona din nou prin tehnologii de ultimă generație și efecte vizuale care vor propulsa publicul într-o atmosferă electronică senzațională. Cântărețul este așteptat împreună cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline și multe alte surprize. Noutatea concertului constă și în melodiile care fac parte din albumul „ELECTRONICA” și pe care Jean-Michel Jarre le interpretează pentru prima dată în fața publicului. Pe lângă acestea, cântărețul va impresiona și prin melodii deja bine cunoscute din albumele „Equinoxe” (1978) și „Oxygene” (1976), la lansarea căruia a fost înregistrat succesul său mondial. 

Concertul face parte din renumitul turneu mondial „ELECTRONICA”, care va începe în Anglia în luna octombrie. Al doilea volum al albumului, „Electronica 2: The Heart of Noise”, a fost lansat în primăvara acestui an prin Sony Music International. El vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat „The Time Machine”, și dispune de o serie întreagă de colaborări cu artiști celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârși cele două volume care constituie acest album. 

Concertele Jean-Michel Jarre sunt renumite pentru numerele impresionante de participanți, drept urmare și anul acesta peste 3.000 de bilete au fost vândute cu trei luni înainte de eveniment. Jarre a stabilit recorduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul cu o audiență de 2.5 milioane de fani, organizat la Paris, în fața La Défense. Mai apoi, artistul și-a depășit propriul record în Moscova când a susținut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani cu ocazia aniversării de 850 de ani a orașului.

Preț bilete:  VIP Loja cu catering – 495 RON; VIP Tribună cu catering – 445 RON; Exclusiv VIP – 485 RON; Electronica VIP – 380 RON; Laser Premiu; 325 RON – Oxygene  1 – 248 RON; Equinoxe 2 – 215 RON; Destination 3 – 160 RON; Revolution 4 – 110 RON. Studenții și elevii pot beneficia de un discount de -50%.

Concertul este organizat de Diesel Events în parteneriat cu Quantum Media, iar biletele pot fi achiziționate, pe lângă site-ul oficial al evenimentului www.funticket.ro și de pe eventim.ro sau la standul de bilete din Iulius Mall (lângă Centrul Info).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.