Jocurile de cazino la care să foloseşti strategia Martingale

Pentru a-ţi mări şansele de câştig la jocurile de noroc trebuie să le alegi pe cele care se pretează la strategii. Nu este însă suficient să alegi o strategie oarecare, aceasta trebuie să îşi dovedească eficacitatea şi să îţi crească șansele de câștig. Cea mai cunoscută şi apreciată strategie este strategia Martingale, pe care te vom învăţa cum să o aplici cu succes în jocurile de noroc ofertate de un cazino.

Cum funcţionează strategia Martingale?

Rotiri gratuite maxbet fără depunere se pot obţine cu uşurinţă dacă eşti clientul platformei, dar, ce ai spune dacă ţi-ai testa norocul la câteva jocuri de masă care implică strategia Martingale? Un slot se bazează exclusiv pe noroc în timp ce această strategie nu îţi cere decât o aritmetică elementară pe care să o aplici cu brio!

De fapt, ce este strategia Martingale? Nimic altceva decât un şir matematic care se aplică la un joc de noroc! Atât de simplu încât şi un copil o va înţelege. Vă trebuie să debutezi în joc cu un pariu de o valoare stabilită pe care va trebui să îl dublezi de fiecare dată când pierzi.

Vei repeta această tehnică până când vei înregistra un prim câştig, caz în care vei recupera toate sumele pierdute şi vei obţine şi un mic profit. Tot ceea ce va trebui să faci este să obţii acest câştig înainte că bugetul de joc să fie epuizat.

Pentru a face acest lucru este bine să ai încă de la început un buget de joc cât de cât consistent care să-ți permită să rămâi cât mai mult timp în joc. Apoi este bine să începi cu o miză mică, pentru că în cazul unor pierderi repetate suma la care ajungi să nu îţi epuizeze bugetul.

Sunt cele 2 condiţii de bază pe care trebuie să le aplici atunci când foloseşti strategia Martingale, condiţii fără de care nu vei putea obţine câştigul dorit.

Ruleta

Acest joc de noroc este de departe jocul care se pretează cel mai mult aplicării strategiei Martingale. Considerentul principal este acela că jocul dispune de pariuri repetitive care permit acest lucru, pariuri care au ataşate şi mize extrem de generoase.

Cele mai bune pariuri pe care le poţi efectua cu această tehnică de pariere sunt cele implică mizarea pe culoarea roşu/negru sau pe felul numărului, par/impar, pariuri care au ataşată o cotă de 1:1. Ai pariat 1 RON, ai ghicit culoarea, ai câştigat 1 RON.

Deşi jocul de ruletă pare unul simplu, o bilă care se învârte pe roată până îşi găseşte numărul unde să se odihnească, lucrurile nu stau chiar aşa de simplu. Există multe variante de ruletă care se găsesc în oferta cazinourilor şi în alegerea uneia dintre ele stă succesul aplicării acestei strategii.

Ruleta europeană oferă o margine de casă de 2,72% în timp ce ruleta americană aproape o dublează. Din acest punct de vedere aplicarea strategiei Martingale necesită alegerea variantei europene, pentru că este de departe cea mai ofertantă.

Marginea de casă înseamnă câştigul net pe care ruleta şi-l adjudecă la fiecare pariu, deci în contra balanţă şansele tale sunt mai mari la acest tip de ruletă decât la cea americană. Concluzia este una singură, aplicarea optimă a strategiei Martingale impune jocul la ruletă europeană!

Blackjack

Cu siguranţă că jocul îţi este mai cunoscut sub denumirea românească, cea de 21. Denumirea englezească însă este mai comercială, drept urmare, sub acest nume de “Blackjack” vei găsi acest joc de noroc în oferta unui cazino.

Odată ce ai hotărât să încerci strategia Martingale la acest joc trebuie să cunoşti în primul rând regulile jocului. Cărţile au o anumită valoare pe care va trebui să o foloseşti pentru a atinge punctajul de 21 sau măcar să te afli în apropierea acestuia.

Apoi, jocul implică 2 actori, dealerul şi jucătorul, care vor face exact acelaşi lucru, vor încerca să îşi bată oponentul prin realizarea celui mai mare punctaj. Avantajul pe care îl oferă însă acest joc este că dealerul are obligaţia să întoarcă una dintre cele 2 cărţi proprii cu faţa în sus, astfel încât ea este vizibilă pentru jucător.

În plus, cota de 3:2 pe care jocul o oferă face că blackjack să fie extrem de atractiv pentru aplicarea strategiei Martingale. Chiar dacă înregistrezi pierderi sistematice, odată ce câştigul va apărea vei obţine şi un plus foarte consistent.

Baccarat

Şi acest joc de noroc se bazează tot pe valoarea cărţilor, însă dacă ai baccarat înseamnă cu siguranţă că ai pierdut. Să cunoşti regulile primează şi în acest joc, aşa că aplică strategia numai după ce ai o oarecare experienţă de joc.

Cea mai bună opţiune de aplicare a strategiei Martingale este aceea de a paria pe bancher, pentru că în cele mai multe dintre cazuri acesta îşi adjudecă victoria. Ca la blackjack, se joacă unu la unu, adică jucător versus dealer, deci opţiunile de pariere sunt destul de limitate.

Va trebui să mizezi pe dealer, să faci un prim pariu şi să respecţi regula şirului de pariere Martingale. Pariul este unul care aduce o cotă de 1:1, deci în cazul unui câştig vei recupera pierderile anterioare şi vei avea parte şi de un plus substanţial.

Craps

Acest joc de zaruri face furori în cazinourile din Las Vegas dar şi în cele online în egală măsură. De vină este agitaţia care se stârneşte de fiecare dată când zarurile se lansează pe masa de joc şi strigătele de victorie atunci când acesta indică rezultatul aşteptat.

Cum opţiunile de pariere sunt destul de variate, o bună aplicare a strategiei Martingale implică să pariezi pe rezultatul aruncării sau pe o serie de aruncări. Va trebui să alegi cu grijă între cele 2 şi să depui pariurile succesive pe care le implică strategia până la câştigul scontat.

Concluzie

Îţi poate asigura strategia Martingale câştigurile scontate? Cu siguranţă da, mai ales dacă o aplici la jocul de ruletă, blackjack sau la cel de baccarat. Pariază deci conform strategiei, rămâi consecvent şi câştigul dorit o să apară cât mai rapid!

One thought on “Jocurile de cazino la care să foloseşti strategia Martingale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.