Judecătorul karatist în proces cu proprii părinţi!

Încă o pată pe imaginea judecătorului karatist din Cluj. În urmă cu 3 ani părinţii săi au fost atât de dezamăgiţi de nepăsarea lui faţă de ei încât au ales să îl dea în judecată.

Cristi Danileţ a fost dat în judecată de părinţii săi deoarece, aceştia din urmă, erau la limita dintre viaţă şi moarte, trăiau de pe o zi pe alta, iar fiul lor era total nepăsător cu privire la această situaţie. Ei l-au crescut şi i-au oferit tot ceea ce avea nevoie, astfel încât el să poată să-şi termine studiile, să devină judecător şi membru al  Consiliul Superior al Magistraturii. Ajuns sus, nu s-a mai uitat la cei doi amărâţi care i-au dat viaţă  şi l-au ajutat să supravieţuiască. Decizia lor de a-şi da fiul în judecată pentru a obţine un venit minim lunar demonstrează cât de afectaţi şi revoltaţi erau din cauza atitudinii de nepăsare a fiului lor.

Astfel, în urmă cu trei ani, în 2009, instanţa a admis cererea de chemare în judecată formulată de părinţii judecătorului karatist, dându-le câştig de cauză, „Obligă pe pârâtul Danileţ Vasilică- Cristi la plata în favoarea fiecărui reclamant a sumei de 748 lei lunar cu titlu de pensie de întreţinere reprezentând 1/6 din venitul net realizat lunar”, se arată în soluţionarea instanţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.