Judoka Universității au obținut 5 medalii la CN U16 de Judo

Sportivii legitimati la secția de judo a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat în weekend-ul trecut la Finala Campionatul Național U16, desfășurată la Focșani.

judo U Cluj

Clujencele s-au întors acasă cu 5 medalii dintre care 3 de aur, una de argint și una de bronz. Paula Gliga (categoria 52 kg), Ramona Nicula (categoria 57 kg) și Ilaria Toma (categoria 63 kg) au cucerit aurul, Maria Gavriliță (categoria 40 kg) a câștigat medalia de argint, iar Melania Calfa (categoria 40 kg) a terminat pe treapta a treia a podiumului.

Alia Voaideș (categoria 44 kg) și Raul Câmpean (categoria 50 kg) au ratat podiumul clasându-se pe locul V, iar la finala Campionatului Național pe Echipe Intereuroregiuni U16, sportivii clujeni au căștigat locul I.

Pe plan internațional, judoka U-CSM Cluj, Ștefania Dobre a participat tot la sfârșitul săptămânii trecute la Cupa Europei U21 la Lignano, Italia, de unde a venit acasă cu medalia de aur la categoria 57 kg. Sportivele Corina Căprioriu și Monica Ungureanu au participat la Grand Prix-ul de la Sen Samsun, din Turcia. Corina s-a întors cu medalia de bronz în limitele categoriei 57 kg, iar Monica s-a clasat pe locul V la categoria 48 kg.

Următoarea competiție pentru sportivii secției de judo a Clubului Sportiv Universitatea Cluj este Cupa Europei de cadeți U18, programată în perioada 11-12 aprilie, la Teplice, în Cehia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.