Un fan al lui „U” Cluj a fost bătut de oamenii de ordine de la BGS la meciul cu Ungaria

Scene dramatice în timpul meciului dintre România și Ungaria de pe Arena Națională. Mai mulți suporteri români au fost victimele abuzurilor angajaților firmei de pază BGS, care au încercat să aplaneze un conflict între suporterii celor două echipe prin forță brută. Aceștia au împărțit pumni în stânga și-n dreapta fără să țină cont că în jur există femei, copii și bătrâni. Cu toții au fost tratați ca niște „elemente huliganice”.

ale-6749

Totul s-a petrecut înainte de minutul 15 al meciului, când în peluza României, unde au luat loc suporteri ai lui Dinamo și „U” Cluj, au pătruns în forță jandarmii și angajații BGS pentru a calma spiritele. Lucrurile au degenerat din momentul când suporterii maghiari au spart lanțul de securitate și au sărit la bătaie cu suporterii români, repartizați în același sector.

Angajații firmei de pază și jandarmii au încercat să calmeze peluza României cu pumni și spray-uri lacrimogene, neținând cont că există femei, copii și bătrâni. În timpul evenimentelor nefericite a căzut victimă și un bărbat de 38 ani, suporter al Universității Cluj, care se afla pe stadion împreună cu fiica lui de 14 ani. Acesta a povestit pentru PROSPORT cum s-a petrecut totul.

„Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani să văd un meci de fotbal, să văd o echipă de români. Am stat liniştit la meci. Când au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au bătut la rând. Au bătut copii, femei, bătrâni, n-au ţinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen şi au intrat peste noi. Eu am căzut şi m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul.

Eu sunt bolnav de inimă, eu am plătit bilet la meci să văd un spectacol. Am stat liniştit, n-am provocat incidente. Eu mi-am văzut de treabă, n-am venit la meci să fac scandal. Când am fost la ambulanţă, n-au vrut să mă coasă. Mi-au aplicat un bandaj şi mi-au dat drumul. Acum, trebuie să ajung la spital, că am nevoie de cel puţin 7 copci”, a declarat Alex T. pentru ProSport, suporterul bătut cu bestialitate de angajaţii BGS.

foto: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.