Julio Iglesias și fiul său au ajuns la Cluj și vor concerta în această seară în prezența a peste 6500 de spectatori

Julio Iglesias si fiul sau, Julio Iglesias Jr., au ajuns la Cluj, aseară, în jurul orelor 19:30,  aterizând cu avionul personal pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Acestia au fost întâmpinați de staff-ul organizatoric și preluati sub supravegherea bodyguarzilor pentru a fi condusi la hotelul de cinci stele din centrul orasului.

Julio Iglesias Jr.

Pregatirile pentru show-ul starului latin Julio Iglesias de la Sala Polivalentă din Cluj au intrat in linie dreapta, organizatorii avand grija ca celebrul artist sa aiba parte atat de confortul binemeritat cat si de conditii excelente privind aspectele tehnice.

Peste 6.500 de spectatori  vor umple cea mai moderna sala de spectacole din Ardeal si vor fi martorii unei  adevarate premiere din punct de vedere concertistic. Intr-o atmosfera romantica de neuitat, celebrul cantaret spaniol, Julio Iglesias insotit de orchestra sa  va cuceri inca o data publicul din Ardeal, cu performanta sa inegalabila. „Amor, amor, amor”, „Nathalie”, „Oh mammy blue”, „La gota fria”, „Manuela”, „La carretera”, „Abrazame”, „Crazy” sau „Corazon partio”  sunt doar cateva dintre  melodiile care vor spune totul de talentul sau si succesul bine meritat.

Aceeasi seara de poveste va fi reeditata si la Bucuresti, in data de 2 iulie,  cand  Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. vor performa pe scena Salii Palatului.

„Desi, anumite probleme tehnice au impedicat buna desfasurare a concertului anuntat initial pentru finalul lunii mai, am apreciat foarte mult  implicarea managementului  de a asigura o amanare de doar 40 de zile, avand in vedere turneul amplu pe care artistul il desfasoara in prezent”– au precizat organizatorii evenimentului de la Bucuresti, Arta Scenei.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile prin intermediul agenției EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas, la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care si-au stabilit un alt program pentru ziua de 2 iulie si doresc sa recupereze  contravaloarea biletelor,  se pot adresa punctelor de vanzare de unde au fost achizitionate, pana la data de 26 mai. Conform legislatiei in vigoare, dupa aceasta data restituirea biletelor si eventualele reclamatii nu vor mai fi luate in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.