KINGS ON ICE aduce vineri la Cluj-Napoca cei mai renumiți patinatori și acrobați din lume! 11 din cei 17 patinatori ai spectacolului vin în premieră în Cluj-Napoca

Vineri, 9 decembrie la Sala Polivalentă se va desfășura cel mai așteptat moment artistic al anului. Show-ul KINGS ON ICE vine în acest an cu cei mai renumiți patinatori și acrobați din lume, 17 la număr, dintre care 11 sunt pentru prima dată în Cluj-Napoca. Artiștii sunt: Stephane Lambiel, Brian Joubert, Adelina Sotnikova, Florent Amodio, Clement Pinel, Alexander Liubchenko, Jean-Denis Sanchis, Nikita Michaylov, Alexander Yakushin, Ksenia Korobkova și Tatiana Rozanova.

Evgeni Plushenko (Rusia) a fost de două ori campion olimpic medialiat cu aur, de două ori medaliat cu argint, de 3 campion mondial, de 7 ori campion european și de 10 ori campion național al Rusiei. De asemenea, a primit 4 premii Grand Prix pentru patinaj artistic.

Edvin Marton (Ungaria) este deținător al premiului Emmy și al medaliei de aur la Competiția Mondială de vioară.

Adelina Sotnikova (Rusia) deține o medalie de aur la Olimpice, două medalii de argint la Europene și cinci premii Grand Prix. A fost de 4 ori campion național al Rusiei, a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de Tineret în 2012 și a fost campion mondial în competiția de juniori.

Brian Joubert (Franța) a fost campion mondial în 2007, de 3 ori campion european și de 8 ori campion național. Deține două premii Grand Prix și în total a fost de 6 ori campion mondial.

Stéphane Lambiel (Franța) a fost de două ori campion mondial, a câștigat medalia de argint la Olimpice. De asemenea, a fost de 7 ori campion național și deține un premiu Grand Prix.

Florent Amodio (Franța) deține titlul de campion european, 10 titluri de campion național și un premiu Grand Prix la categoria Juniori.

Tomas Verner (Republica Cehă) deține un titlu de campion european, 10 titluri de campion național și 6 premii Grand Prix.

Alexander Liubchenko & Jean-Denis Sanchis (Franța) – cei doi acrobați dețin un titlu în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung flip (săritură pe spate) pe gheață.

Konstantin Gavrin & Anastasia Martiusheva (Rusia) dețin un titlu de campion mondial la Juniori, un titlu de campion național și două premii Grand Prix.

Castingul este cel mai complex din ultimii ani și îl aduce la Cluj pe renumitul patinator și campion mondial Evgeni Plushenko.

„Vă promitem un spectacol extraordinar și memorabil”, a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media și producătorul KINGS ON ICE.

Vienna Strauss va acompania momentele patinatorilor alături de Edvin Marton, laureatul premiuliu Emmy și vioara sa Stradivarius. Artiștii au sosit la Cluj-Napoca joi, 8 decembrie, iar Viena Strauss Orchestra va ajunge vineri dimineață. Aceștia vor oferi publicului interpretări live ale melodiilor cunoscute internațional și vor impresiona publicul prin profesionalismul și dinamismul lor.

Sala Polivalentă se va transforam într-un imens patinoar de 800 mp, menit să ofere artiștilor un spațiu perfect pentru momentele memorabile. Demersurile au început încă din seara de 6 decembrie.

Biletele sunt aproape epuizate. Prețurile acestora variază între 110 și 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 RON; VIP + Catering – 455 RON; VIP ICE – 425 RON; Categoria I – 325 RON; Categoria II – 225 RON; Categoria III – 165 RON; Categoria IV – 110 RON. Acestea se pot găsi la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim (magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas) sau online pe eventim.ro și pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.