Kristian Nairn, aka Hodor din Game of Thrones, la UNTOLD Festival, despre muzică, serial și vise! „Nu intenționam să devin DJ sau actor, voiam să devin chitarist. Sper că într-o bună zi se va întâmpla acest lucru” – FOTO

Dacă ești fan al serialului Game of Thrones atunci numele de HODOR în mod sigur îți vă părea cunoscut. Actorul care joacă rolul celebrului personaj, Kristian Nairn, a fost invitat special al ediției a doua a festivalului UNTOLD, unde a mixat sâmbătă seara pe scena Stormkeep, în fața unui public format din câteva sute de festivalieri.

Kristian Nairn - UNTOLD 2016

Nairn a participat și la o conferință de presă înainte de a urca pe scenă, unde a vorbit despre Game of Thrones, cariera sa de DJ și despre World of Warcraft, joc de care este mare pasionat.

„Niciodată nu îmi decid setul înainte de a urca pe scenă, am câteva piese și compoziții din care aleg, dar nu urc niciodată pe scenă cu un set stabilit dinainte.

Sunt foarte mulți artiștii aici care îmi plac, îi iubesc pe cei de la Pendulum, pe care vreau să îi văd, îmi place și Dr Kutcho, care performează înaintea mea. Îmi place să îi vad pe Faithless, e un lineup grozav aici, unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut”, a declarat Kristian în cadrul conferinței de presă de sâmbătă.

Kristian Nairn

Cum reușește să se împartă în viața de DJ și cea de actor?

„Petrec foarte mult timp în avioane, mi-am cumpărat o casă, dar cred că am fost acolo doar pentru trei zile de când am luat-o. Viața mea e pe hold momentan, dar mă simt foarte bine, călătoresc foarte mult, ofer muzică pentru fanii mei, totul merge bine, chiar dacă mă mai plâng de multe ori”, a glumit Nairn.

Despre Game of Thrones

„Într-un fel îmi va fi dor de serial, va fi puțin ciudat să văd show-ul continuând fără mine, dar mă bucur puțin că nu vor face 15 sezoane și să devină plictisitor, cred că 8 sezoane sunt destule. Cred că am luat decizia bună și cu siguranță îmi va fi dor de el, mai ales că a devenit un adevărat fenomen cultural.

Voi da multe audiții pentru diverse show-uri, am în plan un film pentru anul viitor și un serial realizat de Netflix care urmează să fie lansat. Sunt foarte ocupat, dar încerc să mă ocup și de cariera mea de DJ.

Când am început să joc în Game of Thrones eram DJ până la ora 4 dimineața, după care mergeam la filmări pentru serial. Hodor e probabil cel mai bun rol fără dialog pe care l-am jucat, dar nu mai vreau să joc asemenea personaje. Prima dată nu prea l-am înțeles, îmi aduc aminte că am citit scenariul și mă întrebam chiar doar atât trebuie să zic, dar după atâția ani am ajuns să iubesc acest rol și îmi va fi dor de Hodor”, a susținut DJ-ul.

„Întotdeauna am mixat muzica house, niciodată nu am mixat muzica din Game of Thrones. Trebuie să recunosc că rolul din Game of Thrones m-a ajutat să devin mai cunoscut, lumea mă recunoaște pe stradă. Lumea îmi spune DJ Hodor, iar acest lucru mă cam enervează, nu îmi voi schimba numele, chiar dacă pare o idee mai bună”, a declarat Kristian.

Nu intenționam să devin DJ sau actor, voiam să devin chitarist

„Mama mea a fost foarte determinată și vroia ca eu să devin cântăreț de la o vârstă foarte fragedă, așa că m-a dat  la lecții de pian când aveam 3 ani, așa că am cântat la pian în majoritatea copilăriei mele, iar după ce am devenit adolescent am început să îmi fac ce îmi place, am dat pianul pe chitară și am început să cânt în diverse trupe ca și chitarist pentru mulți ani. Am fost un adolescent timid, cred că mulți dintre noi am fost mai timizi când eram adolescenți, dar pe mine muzica m-a ajutat să mă exprim mai ușor și mai liber, așa că tot timpul a fost o parte importantă din viața mea. Nu am intenționat niciodată să devin un DJ sau un actor, eu voiam să devin chitarist, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă, poate într-o bună zi”, a rememorat Nairn.

Despre World of Warcraft

Kristian Nairn este un mare pasionat al jocului World of Warcraft. „Am toate caracterele din World of Warcraft și nu mulți știu asta, dar am fost vocea unui personaj din joc acum ceva timp. Am jucat cu fiecare caracter, am avut două conturi. Îmi place să joc cu caracterul Hunter sau Blood Elf, totul depinde de preferințele fiecăruia”.

„Îmi plac foarte mult actorii englezi, îi urmăresc foarte mult, îmi place Dr Kutcho sau Faithless, chitaristul Joe Satriani și în general majoritatea chitariștilor pe care oarecum îi venerez. Nu venerez DJi, nu cred că un DJ merită să fie venerat”, a mai precizat Nairn.

Kristian Nairn a răspuns, amuzat, unei provocări venite din public. La întrebarea <cu ce personalitate ai sta la o cafea din toată lumea>, DJ-ul a răspuns, „Niciodată cu Donald Trump. Cred că aș ieși la o cafea cu Elizabeth Taylor, de mic copil am urmărit-o în filmele în care a jucat”.

kristian nairn la untold 2016

kristian nairn

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.