Armin van Buuren a făcut un stadion întreg să vibreze! Peste 80.000 de participanți au dansat până la răsărit pe mixurile îndrăgitului DJ olandez! FOTO-VIDEO

A treia zi a festivalului UNTOLD s-a încheiat duminică dimineața, cu un spectacol de senzație oferit de DJ-ul olandez Armin van Buuren, cel mai așteptat headliner al acestei ediții, care și-a prelungit show-ul și anul acesta, la fel ca în 2015, ajungând să mixeze aproximativ 4 ore.

armin van buuren la untold 2016

Olandezul trebuia să intre la ora 2 dimineața însă a întârziat o jumătate de oră, dar și-a prelungit recitalul până la 7 dimineața. A fost pentru prima dată când stadionul Cluj Arena și-a atins capacitatea maximă, iar la un moment dat câteva mii de festivalieri nu au mai fost lăsați să intre în arenă.

Show-ul a avut parte de un joc de lumini și sunet spectaculos, iar focurile de artificii nu au lipsit nici ele. Întreg stadionul a vibrat și dansat fără oprire pe mixurile îndrăgitului DJ, care a îmbrăcat la un moment dat un tricou al echipei naționale de fotbal a României inscripționat cu numele său pe spate și mesajul „UNITED” pe față. Acesta a mai fluturat și steagul României.

Majoritatea participanților care au stat până la final au susținut că show-ul lui Armin a fost cel mai bun din primele trei zile de festival, iar olandezul s-a întrecut pe sine după recitalul de anul trecut.

La final, DJ-ul olandez a coborât de pe scenă pentru a saluta publicul, iar înainte de a pleca spre hotel a îngenunchiat în afara stadionului, în aplauzele participanților care părăseau arena obosiți, dar fericiți.

ARMIN și-a încheiat momentul cu declarația: „România, ne vedem anul viitor!”, semn că olandezul a fost extrem de încântat de experiența trăită la UNTOLD și își dorește să revină.

Primarul Emil Boc a stat pâna la final alături de soția sa pentru a-l vedea pe ARMIN, iar dimineața a plecat și el spre casă alături de restul festivalierilor.

Ziua a treia pe scena principală a fost deschisă, la ora 17:00, de MARWAN, urmat de GOLAN, Y’AKOTO, NNEKA, KWABS, Twoloud și W&W.

Programul ultimei zile de festival poate fi văzut AICI.

VIDEO – Armin van Buuren

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.