La Cluj s-a finalizat un pod provizoriu în 21 de zile, în zona Someșului Cald. Este liber pentru circulație

Consiliul Județean Cluj a finalizat construirea podului provizoriu situat în localitatea Someșu Cald, comuna Gilău, pe drumul județean 107P.

Am reușit să finalizăm proiectarea și construcția propriu-zisă a acestui pod provizoriu într-un timp record, de doar trei săptămâni, În prezent, circulația rutieră pe acest pod se desfășoară deja în condiții de deplină siguranță. Următorul pas va consta în demolarea vechiului pod și construirea unuia nou, modern și sigur, care va respecta toate normativele în vigoare”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Fiind construit în amonte de podul situat la poziția kilometrică 4+310, podul provizoriu a devenit operațional începând cu ziua de luni, 24 octombrie a.c..

Acesta are o lungime de 45 de metri și este prevăzut cu o bandă de circulație, traficul desfășurându-se, alternativ, pe ambele sensuri.

În perioada următoare vechiul pod va fi demolat, în locul acestuia urmând a fi construit unul nou, în cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare, din fonduri europene, care vizează drumul județean 107P (DN 1) Gilău – Mărișel – DN 1R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.