Nesimțire à la Cluj. O familie care a vrut să organizeze o masă pentru un parastas la un restaurant din Grigorescu a dat țeapă și nu s-a mai prezentat!

O familie din Cluj-Napoca a rezervat o masă pentru un parastas la restaurantul Casa Vikingilor din cartierul Grigorescu, dar nu s-a mai prezentat la ora stabilită, după ce reprezentanții localului au adus personalul din concediu de odihnă într-o zi de duminică pentru a aranja masa și a fi pregătită.

Masa de parastas era programată pentru ora 15:00, iar localul a început pregătirea mesei de la ora 11, iar la ora 15:40, reprezentanții restaurantului i-au sunat pe respectivii care au rezervat masa, iar aceștia din urmă au replicat că ei au plecat la ora 13 dintr-un motiv halucinat, „nu era nimeni în local”.

„Se pare ca azi e 1 Aprilie??? Am adus tot personalul din concediul de odihnă, de la ora 11, să pregătim o masă de parastas programată pentru ora 15. La 15,40 îi sunăm și ne spun că au plecat la ora 13 că nu era nimeni!!! Noaptea minții, 1 Aprilie sau pur și simplu NESIMȚIRE??? Întreb și eu”, a scris cei de la Casa Vikingilor pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.