Ștrandul Clujana a fost renovat complet și te simți ca la mare, dar clujenii nu se mai înghesuie ca în alți ani – FOTO

Renovat complet anul trecut, ștrandul Clujana arată foarte bine, modern și curat, cu o apă numai bună de răcorit în această vară toridă și care te duce cu gândul la litoralul românesc.

Comparativ cu alți ani când ștrandul Clujana era arhiplin, după majorarea taxei de intrare la 40 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend pentru un adult, clujenii nu se mai înghesuie la bălăceală.

În acest weekend, când temperaturile au trecut de 30 de grade, au fost doar câteva sute de oameni la Clujana, familii cu copii și grupuri de adolescenți veniți să se răcorească. Totuși sunt mai puțini oameni ca în anii trecuți, atunci ând nu aveai loc să arunci un atac. Acum, spațiul verde este unul generos pentru a sta la soare, dar este recomandat să vii de dimineață pentru a prinde un șezlong liber deoarece numărul acestora este limitat.

Dar condițiile sunt foarte bune de relaxare, bazinul de adulți este unul modern și are o adâncime de 1.5 metri, există și un bazin pentru copii excelent de 20x10m, cu o adâncime de 40 cm, dotat cu tobogan cu apă și loc de joacă în apropiere.

De asemenea, pentru a vă potoli foamea și setea după o tură de bazin, există și o zonă de grill bar în exterior unde se pot comanda diverse feluri de mâncare și o terasă unde se poate servi o bere sau un suc.

TARIFE ȘTRAND CLUJANA

Adulți – 40 lei (timpul săptămânii) / 50 lei (weekend) – 30 de lei după ora 17:00

Adulți – Peste 65 de ani (50 lei de luni până duminică, 20 lei după ora 17:00)

Copii (între 3 – 14 ani) – 30 lei de luni până duminică, 20 de lei după ora 17:00

Copii (0-3 ani) – 20 lei de luni până duminică, 10 lei după ora 17:00

Acces auto: 5 lei, de luni până duminică.

Programul de funcționare este: 08:00 – 20:00

5 thoughts on “Ștrandul Clujana a fost renovat complet și te simți ca la mare, dar clujenii nu se mai înghesuie ca în alți ani – FOTO

  1. Care este motivul pentru care celor peste 65 ani li s-a majorat prețude intrare (50 lei)l în comparație cu cei sub această vârstă(40 lei)???

    1. Cei peste 65 de ani probabil nu sunt bineveniți.Peste tot pensionarii au tarif redus numai aici îl au majorat!sigur că nu este obligatoriu sa faci reduceri pentru ei dar sa ii pedepsești astfel este unic ,mai ales că ei au timp să meargă în timpul săptămânii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.