La început de an, „Povestești și Călătorești la Cărturești” cu Alexandra Ușurelu

Alexandra, una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, își invită publicul miercuri, 24 februarie, ora 19:00, la Cărturești Cluj (Iulius Mall).

Pentru că Alexandra nu-i numește pe cei care vin la concertele sale „fani”, ci „prieteni”, îi invită pe parcursul lunilor ianuarie și februarie la niște întâlniri ca între prieteni: turneul „Povestești și Călătorești la Cărturești” cu Alexandra Ușurelu, ce se va desfășura în toate orașele din țară unde există librării Cărturești.

Împreună cu producătorul și compozitorul Bobby Stoica, artista va susține un concert acustic de 30 minute în formulă de voce și pian, în timpul căruia cei doi vor prezenta poveștile din spatele albumului «La capătul lumii» și vor răspunde întrebărilor publicului și ale jurnaliștilor. Momentul artistic se va încheia cu o sesiune de autografe, intrarea fiind liberă în limita a 80 de persoane.

„O artistă aparte în peisajul muzical românesc, Alexandra Uşurelu te poartă cu melodiile ei până la capătul lumii. Nu crede în trenduri şi reţete, nu caută succesul facil, ci îşi cultivă cu bucurie sensibilitatea şi imprimă dragostea pentru muzică în tot ceea ce face”, mărturiseşte Adina Rosetti, jurnalist la Dilema Veche, despre Alexandra Ușurelu.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut „La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și câstigând premiul pentru „Cel mai bun album al anului 2015″ la „Mamaia Music Awards”.

Agenda turneului:

14 ianuarie: Cărturești Carusel (București)
27 ianuarie: Cărturești Ploiești (Afi Palace)
28 ianuarie: Cărturești Brașov (Piața Sfatului)
10 februarie: Cărturești Suceava (Iulius Mall)
11 februarie: Cărturești Iași (Palas Mall)
17 februarie: Cărturești Constanța (Maritimo)
24 februarie: Cărturești Cluj (Iulius Mall)
26 februarie: Cărturești Timișoara (Mercy)
29 februarie: Cărturești Arad (Atrium Center)

alexandra usurelu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.