Faceți-vă programul. Ce scurtmetraje românești și filme vor putea fi văzute la TIFF 2020, în Iulius Parc?

Timp de zece zile, Iulius Parc va găzdui o parte din evenimentele organizate de Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Filmele momentului, dar și scurtmetraje românești vor fi proiectate pe eranul din parcul de la Iulius Mall Cluj.

Zona verde se transformă, începând de vineri31 iulie 2020, până duminică9 august, în Iulius Parc Open Airdevenind locație oficială TIFF. Cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România aduce în Iulius Parc producții consacrate în cinematografia națională și internațională. Vineri, ne întâlnim și vizionăm pelicula „Willow„, în care genul dramatic se împletește cu cel dark fantasy. „Martin Eden” ne aduce împreună sâmbătă, iar duminică, „Heroic Losers” va avea grijă de buna noastră dispoziție. Desfacem pungile de popcorn, în fiecare seară de la 21.30, când încep filmele.

Prima săptămână din luna august o marcăm, în Iulius Parc, cu o serie de scurtmetraje româneștiLunimarți și miercuri vor rula: „Idila„, „Zimnicea„, „Luna Mea„, „Saşa și  Petre” și nu numai.

În următoarele zile de festival ne vom bucura de cadrul natural din Iulius Parc și de selecția de filme inedite. Joi6 augustîn premieră naționalădocumentarul „Lemn”, care urmărește tăierile ilegale și comerțul cu lemn din România, China, Peru și Rusia, ne va prezenta fenomenul defrișărilor. Vineri, ne vom face comozi pe iarba din Iulius Parc, pentru că vom viziona două materiale cinematografice de excepție. De la 21.30, va rula producția românească „Și poate mai trăiesc și azi”, care ne va spune povestea fascinantă a doi îndrăgostiți, iar de la 23.15 urmărim împreună „Început”. Serile TIFF din Iulius Parc se încheie duminică, 9 august, cu pelicula „DAU. Natasha„.

Accesul se face pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa de pe site-ul dedicat festivalului. La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizicăvor exista fluxuri de intrare și ieșire, vizibil marcate. La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.