La Iulius Mall Cluj s-a redeschis Iulius Jump, destinația preferată de relaxare în aer liber pentru clujenii pasionați de mișcare

Începutul sezonului cald aduce un motiv de bucurie pentru iubitorii de mișcare. Și în acest an, Iulius Mall Cluj le oferă sursa preferată de adrenalină şi îi invită să se distreze alături de prieteni pe trambulinele Iulius Jump.

Iulius Jump 02

Iulius Mall Cluj îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mari, să se încarce cu energie la Iulius Jump, spațiul de agrement redeschis de curând. Destinația de recreere este amplasată în Iulius Parc și include un sistem modern de zece trambuline, ideale pentru amatorii de distracţie în aer liber. Trambulinele Iulius Jump sunt deschise zilnic, în intervalul orar 12.00 – 20.00, preţul pentru şase minute de sărituri fiind de 5 lei.

Prichindeii şi adolescenţii de toate vârstele se pot distra la Iulius Jump, însă trambulinele sunt accesibile şi adulţilor cu o greutate de până în 100 kg. Fiind o modalitate interactivă de mişcare, copiii şi tinerii se pot bucura de o ieşire cu prietenii „altfel”, antrenantă şi amuzantă. Dincolo de sursa de distracţie pe care o oferă, săriturile la trambulină sunt considerate a fi benefice pentru condiţia fizică şi pentru sănătate. Specialiştii sunt de părere că aceste exerciţii dezvoltă capacitatea cognitivă, îmbunătăţesc postura, echilibrul şi coordonarea. Doar 10 minute de sărituri echivalează cu 30 de minute de jogging.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.