Toastmasters Cluj organizează sâmbătă, 2 aprilie, concursul de discursuri internaționale și evaluări | Aria H3

AfişCei mai buni vorbitori și evaluatori ai cluburilor Toastmasters din Brașov și Cluj-Napoca te invită la concursul Ariei H3 de discursuri internaționale și cel de evaluări în limbile română și engleză.

Evenimentul va avea loc  sâmbătă, 2 aprilie 2016, începând cu ora 10:00, la Hotel Central. Un concert de muzică live îți transmite un buchet de emoții pe care muzica înregistrată nu are cum să ti-l transmită. Așa stau lucrurile și în cazul unui discurs. Un speech live îți poate face pielea de găină sau te poate face să râzi atât de mult încât să nu-ți mai simți obrajii. La Toastmasters învățăm arta unui discurs și a unei evaluări de nota 10. Cei mai buni învățăcei ai cluburilor din Brașov și Cluj-Napoca vor concura între ei în cadrul celor 4 secțiuni ale evenimentului pentru a prinde un bilet la etapa națională a concursului de discursuri internaționale și evaluări (discursuri în limba română, evaluări în limba română, discursuri în limba engleză și evaluări în limba engleză).

În cadrul evenimentului un invitat special, care a pus în scenă spectacole teatru, pentru copii, teatru-dans, musicaluri și a lucrat cu actori de toate vârstele pe parcursul anilor de studiu la secția regie-teatru a U.N.A.T.C., Diana Păcurar, va susține un workshop la care vom învăța cum să nu lăsăm vocea să ne trădeze emoțiile, 3 tehnici de respirație, cât de mult trebuie să ne încălzim vocea și corpul înaintea susținerii unui discurs și, de asemenea, cum să transmitem mesajul unui discurs într-un mod autentic și natural.

Pe 2 Aprilie s-a terminat cu păcălelile. E timpul să trimitem cele mai performante discursuri și evaluări la etapa națională. Vorbitul în public constă în învățare continuă și consecventă, așa că am pregătit un workshop interactiv mai puțin obișnuit. Anume: tehnici practice desprinse din regia de teatru, care te ajută să livrezi discursuri într-o manieră degajată și fără inhibiții. Dacă ești membru Toastmasters, trebuie să fii acolo Sâmbătă. Dacă nu ești membru, cu atât mai mult.” – Cristina Pandrea, organizatoarea și moderatoarea evenimentului

Toastmasters Internațional este o organizație non-profit care facilitează, încă din 1924, dezvoltarea abilităților de vorbit în public și de conducere prin intermediul unei rețele de 13.000 de cluburi din 116 țări. În România există 20 cluburi în orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Brăila, Oradea, Arad, Satu-Mare și Constanța.

Ușile „Concursului de discursuri internaționale și evaluări” vor fi larg deschise pentru toți. Pentru a afla mult mai multe detalii despre eveniment te sfătuim să stai cu ochii pe următoarea pagină de Facebook: https://fb.me/ConcursH3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.