La Jucu s-a inaugurat un bar în clădirea bibliotecii comunale, lângă dispensarul medical. FOTO

Biblioteca comunală din Jucu are concurență serioasă, un bar s-a inaugurat recent în aceeași clădire, iar la câțiva metri se află dispensarul medical și farmacia din sat, într-o altă clădire.

Denumit pompos „Bistro Jucu”, localnicii din comună își vor putea potoli mult mai ușor de acum înainte setea de cultură și foamea de cunoaștere, alături de un cincizeci de vodka sau o bere rece, iar dacă vreodată îi apucă durerea de cap de la atâta cunoaștere, dispensarul medical e la doi pași.

În primele zile de la inaugurare, manelele au răsunat în toată comuna de la noul local Bistro Jucu. Pentru că altfel îl citești pe Dostoievski pe ritmurile impuse de Salam și Vijelie.

bistro jucu

bistro jucu langa biblioteca comunala

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

3 thoughts on “La Jucu s-a inaugurat un bar în clădirea bibliotecii comunale, lângă dispensarul medical. FOTO

  1. Buna ziua. Referitor la articolul dumneavoastra tinem sa precizam ca era foarte bine daca in prealabil va documentati putin. Imobilul in care functioneaza localul de care amintiti este o cladire multifunctionala in care intradevar functioneaza si biblioteca comunala George Baritiu dar acesta dispune prin constructie si de spatii comerciale care pot fi inchiriate in urma unei licitatii publice. In ceea ce priveste dispensarul medical uman si farmacia tinem sa precizam ca acestea isi desfasoara activitatea intr-o cladire aflata in imediata apropiere dar total independenta de acesta.

  2. Noi am taxat într-o manieră sarcastică și ironică IDEEA în sine de a apărea un bar lângă o bibliotecă și o instituție de cultură, fără să calomniem sau să aducem prejudicii de imagine localului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.