O clujeancă focoasă, aspirantă la o carieră în modeling, speră să devină noua „Fată de la pagina 5”

Orice tânără aspiră la celebritate şi pictoriale incendiare în revistele glossy, la şedinţe foto cu fotografi renumiţi, la prezentări de modă ale celor mai cunoscuţi designeri vestimentari şi admiraţia a mii de fani. Este şi cazul clujencei Hajnal Csilla Csiszer, o adevărată bombă sexy pentru bărbaţi, care speră să devină viitoarea „Fată de la pagina 5”, concurs de tradiţie organizat de un celebru tabloid românesc.

hajnal-csilla-7

Frumoasa blondă are 23 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, dar visul ei nu este să urmeze o carieră în turism, ci să pozeze pentru câteva reviste de anvergură, printre care Glamour Modelling sau Cool Girl. Se pare că modeling-ul a devenit ţinta multor domnişoare în ziua de azi, mirajul banilor şi lumina reflectoarelor le atrage precum un magnet.

Nu are tatuaje şi nu a pozat niciodată goală, dar probabil nu ar refuza ocazia dacă i s-ar oferi o şedinţă foto de acest gen, considerând că o poză topless i-ar aduce mai multe voturi în orice concurs de acest gen.

O clientă fidelă a concursurilor de frumuseţe şi cluburilor din Cluj-Napoca

Formele apetisante şi dimensiunile 87-65-90 sunt arsenalul fatal cu care încearcă să sucească inimile bărbaţilor prin cluburile clujene şi să strângă voturi în concursurile de frumuseţe, participând până acum în câteva astfel de concursuri dedicate sexului frumos şi reuşind să obţină poziţii onorabile, îndeajuns încât să-i dea aripi că poate ajunge mult mai sus.

Tânăra se descrie ca „o persoană cu multă iniţiativă, gata să lupte pentru ce îşi doreşte, dornică de a avea parte de ceva nou, de încredere. Ca şi hobbiuri, îmi place muzica, să dansez, iubesc călătoriile şi teatrul”, potrivit infoapahida.ro.

249149_463645787051228_306697575_n hajnal-csilla-8 hajnal-csilla-csiszer hajnal-csilla-3

Până la ora actuală, profilul ei a adunat aproape 5000 de vizualizări şi a primit peste 450 de voturi. Dacă a reuşit să vă convingă, ii puteti acorda un vot aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.