La un an de la inaugurare, stadionul Cluj Arena nu este nici acum întăbulat!

Managementul lasă de dorit în cazul Cluj Arena. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horia Uioreanu, susţine că din această cauză stadionul de pe Someş nu este nici la momentul de faţă înscris în cartea funciară, „La ora actuală această arenă există doar în mintea noastră”.

Corpul de Control al Consiliului Judeţean Cluj a demarat o acţiune de verificare a situaţiei administrative a Stadionului Cluj Arena. Managementul deficitar al societăţii ce administrează stadionul a determinat CJ să ia iniţiativa pentru a reglementa situaţia. „Acest stadion nu există. Nu e recepţionat, nu sunt terminate lucrările, nu e întăbulat. Am trimis corpul de control acolo, discutăm despre management”, a declarat Horia Uioreanu.

De altfel, conform declaraţiilor lui Alexandru Coroian, ex-vicepreşedinte al CJ, se pare că există şi alte proprietăţi în Cluj-Napoca ce nu au fost întăbulate. Acesta menţionează că, în aceeaşi situaţie cu Cluj Arena, ar fi noile piste ale Aeroportului Internaţional şi cea mai recent construită dintre clădirile Consiliului Judeţean.

Alexandru Coroian, este, de altfel, acel consilier PDL ce militează pentru reducerea chiriei pe Cluj Arena la zero. „În ceea ce mă priveşte şi eu şi colegii mei regretăm politizarea acestui subiect. Cred că soluţia propusă de noi putea fi îmbunătăţită de cei de la USL, dar ei nu au dorit acest lucru. Noi sperăm să revenim cu acest proiect de hotărâre în şedinţa următoare. De data aceasta vom spune clar care este mandatul reprezentantului în AGA şi vom milita în continuare pentru reducerea chiriei la zero cu plata taxei ce ţine de folosirea utilităţilor şi condiţionată de plata restanţelor care se înregistrează în acest moment la Cluj Arena”, a spus Alexandru Coroian. Însă, în contextul în care acesta doreşte deschiderea acestui stadion „către tot ceea ce înseamnă sport competiţional oficial la nivelul judeţului Cluj”, problema întăbulării ar trebui rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.