Trupa clujeană SISTEM îşi ia o vacanţă pe termen nelimitat!

După o carieră de 12 ani, clujenii de la SISTEM au decis să ia o pauză. Ultimul lor concert va avea loc pe 15 septembrie la festivalul PRO ISTORIA FEST din Sighişoara.

Anunţul vine ca urmare a unei decizii luate de comun acord cu toţi membrii grupului. Cunoscuţi de fani ca Zoli, Cici, Phlo, Robi şi Nashu, aceştia au ţinut să transmită cu această ocazie un mesaj de mulţumire fanilor care au fost alături de SISTEM în toţi aceşti ani.

După 12 ani de prezenţă neîncetată pe scenele din România, formaţia Sistem a decis să ia o vacanţă pe termen nelimitat.

Principalul motiv este lipsa de pauză în cei 12 ani de activitate. Am tot expirat şi am uitat să mai şi inspirăm. De asemenea, lipsa de motivaţie din punct de vedere profesional, numărul limitat de locuri în care show-urile Sistem se pot desfăşura în condiţii normale şi muzica difuzată în acest moment la radiourile comerciale ne fac să credem că o pauză este binevenită.

Anunţul vine în urma unei decizii luate de comun acord între membrii trupei la începutul anului 2012.

Mulţumim sincer şi din suflet tuturor celor care au fost alături de noi în acest timp: artişti, tehniceni, impresari, case de discuri, organizatori de evenimente, presă şi nu în ultimul rând fanilor formaţiei Sistem, se arată în mesajul trupei publicat pe site-u lui Zoli, zolitoth.ro

Trupa a fost înfiinţată în anul 2000 de câţiva percuţionişşti, prieteni şi colegi de la Academia de Muzică „Gh Dima” din Cluj-Napoca, care au dorit să aducă ceva nou în percuţia din România şi totodată să promoveze genul acesta de muzical.

Palmaresul trupei cuprinde realizări importante, cum ar fi: 5 discuri lansate, dintre care unul de aur, 12 hit-uri şi numeroase premii, multe momente în care SISTEM a reprezentat România la evenimente de marcă: locul III în finala Eurovision 2005 alături de Luminiţa Anghel, evenimentul oficial de primire a României în UE, în prezenţă Preşedintelui României Traian Băsescu şi a Preşedintelui UE Jose Manuel Barroso, recital în cadrul celui mai mare show de Revelion din Europa (Berlin 2006), concert la Expoziţia Mondială a Mediului (Zaragoza 2008) etc. Plus alte festivaluri naţionale şi internaţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.