Lansarea cărţii „Rock pe timpuri noi”, al doilea volum din „Istoria ROCKului românesc”, în 4 martie, la Insomnia Cafe

Cel de-al doilea volum din trilogia „Istoria ROCKului românesc”, de Nelu Stratone, „Rock în timpuri noi”, va fi lansat duminică, 4 martie, de la ora 18:00, la Insomnia Café (Str. Universităţii, nr. 2).

Alături de autor, vor participa Costi Cămărășan (Compact), Ștefan Nagy (Semnal M), promoterul rock Richard Constantinidi și editorul cărții, scriitorul Andrei Ruse. Întâlnirea va fi moderată de jurnalistul clujean Tiberiu Fărcaș, de la Clujul Cultural.

„Rock în timpuri noi” continuă povestea rockului românesc de la momentul Revoluției din 1989 până în anul 2000. La fel ca în primul volum, „Rock sub seceră și ciocan”, sunt tratate și mișcările sociale importante ale acestei perioade (revoluția, eroii ei „rock”, apoi mineriadele și continua tranziție), dar cel mai important, formațiile și curentele noi și, mai ales, evoluția lor în noul context al libertății de această dată, în care lipsa de interes a publicului pentru rock și de multe ori chiar a fondurilor necesare pentru susținerea unei trupe de calibru nu au reprezentat fundamentul atât de mult visat după ’89.

Mai multe informaţii despre carte şi de unde poate fi comandată: hyperliteratura.ro/produs/Rock-in-timpuri-noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.