Lara Fabian şi-a lansat noul album, „Camouflage”, în faţa a 5000 de clujeni, la Sala Polivalentă – FOTO/VIDEO

Una dintre cele ma apreciate şi îndrăgite voci din industria muzicală internaţională,cu milioane de fani în toată lumea, Lara Fabian, a inclus şi Cluj-Napoca pe lista oraşelor din turneul său internaţional de promovare a noului album, „Camouflage”. În faţa a circa 5000 de clujeni, ea a susţinut un concert de vis joi seara, 29 martie, plin de emoţie şi a fost primită cu mare căldură şi aplauze de publicul clujean.

Artista de origine belgiană şi trupa sa au urcat pe scenă la ora 20:20, iar concertul s-a întins pe durata a oră şi jumătate, încheindu-se în jurul orei 22:15.

Lara a interpretat şi piese de pe noul album „Camouflage”, dar nu a lipsit din repertoriul ei şi celebra piesă Je t’aime devenită un adevărat simbol al dragostei şi iubirii pentru milioane de oameni, una dintre cele mai sensibile melodii. Cântăreaţa şi-a prezentat trupa care o însoţeşte în acest turneu mondial înainte de interpretarea acestei piese.

Organizarea concertului nu a fost dintre cele mai bune, lipsind ecranele mari din stânga şi dreapta scenei, iar spectatorii din spatele sălii au reuşit cu greu să o vadă pe artistă.

Fiecare spectator a primit la intrare, pe baza biletului de acces, un card special cu un cod pe care îl va putea folosi să descarce gratuit online noul album „Camouflage”.

Lara Fabian – Je t’aime

Lara Fabian a fost chemată la bis şi a încheiat concertul într-un cor de aplauze şi cu publicul în picioare.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a asistat şi el la concert, alături de soţia sa.

Următoarea destinaţie pe lista turneului său va fi Bucureşti, pe 31 martie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

VIDEO

GALERIE FOTO

3 thoughts on “Lara Fabian şi-a lansat noul album, „Camouflage”, în faţa a 5000 de clujeni, la Sala Polivalentă – FOTO/VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.