Lecţii de striptease, o modalitate inedită de a aduce lumea la bibliotecă

bibliotecaScoţienii au descoperit o modalitate inedită de a-i face pe oameni să vină la bibliotecă, oferindu-le lecţii de striptease şi jocuri de calculator, relatează The Daily Record, citat de Agerpres.

Astfel, începând de luna viitoare, Scoţia intenţionează să desfăşoare Zilele dragostei pentru biblioteci. În afară de cărţi, cei care vor veni la bibliotecă vor putea să fie iniţiaţi în dansul erotic sau să se recreeze cu jocuri de calculator.

„Striptease-ul este distractiv şi foarte interesant, deşi recunosc că reprezintă o modalitate mai puţin obişnuită de a atrage cititori la bibliotecă. Cred că oamenii vor veni pentru a profita de încă unul din serviciile noastre, iar apoi sperăm să ia şi cărţi acasă”, a mărturisit Bob Constable, membru în Consiliul local pentru petrecerea timpului liber.

Accesul la cursurile de striptease îl vor avea doar persoanele de peste 16 ani, iar, de luna viitoare, în bibliotecile din Scoţia se va practica tenisul de masă, folosind cărţi în loc de rachete, iar doritorii vor putea să-şi petreacă timpul liber şi cu jocuri de calculator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.