Legea anti-fumat, „driblata” legal! Tigari electronice GRATUITE pentru clientii Infinity Games din Cluj-Napoca – EXCLUSIV

Odata cu intrarea in vigoare a legii anti-fumat a scazut drastic profitul si numarul de clienti al localurilor, barurilor, restaurantelor si cafenelelor din Cluj-Napoca, dar conducerea lantului de sali de jocuri Infinity Games a gasit o „bresa” prin care poate dribla legal legea, fara a fi pasibili de amenzi.

Astfel, clujenii care vor trece pragul unui bar Infinity Games pot cere, in mod GRATUIT, o tigara electronica, fara a mai fi nevoie sa iasa afara, in frig, pentru a fuma.

In momentul de fata, legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise si in apropierea locurilor de joaca pentru copii initiata de deputatul clujean Aurelia Cristea prevede ca tigara electronica este interzisa, deocamdata, doar in mijloacele de transport in comun si in spatiile de joaca pentru copii.

tigara electronica infinity

 

2 thoughts on “Legea anti-fumat, „driblata” legal! Tigari electronice GRATUITE pentru clientii Infinity Games din Cluj-Napoca – EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.