Primarul din Baia Mare cere Clujului sa se retraga din cursa pentru Capitala Culturala Europeana 2021

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, cere Clujului, Bucurestiului si Timisoara sa se retraga din cursa pentru titlul de Capitala Culturala Europeana 2021 si sa sustina Baia Mare, oferind si o explicatie in acest sens.

catalin chereches

Chereches sustine ca Baia Mare are cu adevarat nevoie de aceasta nominalizare, iar schimbarea va fi simtita in mod consistent. „O să le explic că Baia Mare este singurul oraș care are cu adevărat nevoie de nominalizare. Este singurul oraș unde este vital să se întâmple acest lucru. Unde se va simți schimbarea în mod absolut consistent. Îi voi ruga să aibă generozitatea să susțină cu toții Baia Mare și să se retragă din competiție”, a declarat Cherecheș.

„Mons a fost Capitală Culturală Europeană. Un oraș cu tradiție minieră, unde mineritul s-a închis și a candidat la titlul de capitală culturală europeană odată cu alte orașe vecine. Toți și-au retras candidatura, susținând că Mons este singurul oraș care chiar are nevoie de nominalizare”, a mai explicat primarul, in emisiunea Casa Poporului, pe Look Plus.

One thought on “Primarul din Baia Mare cere Clujului sa se retraga din cursa pentru Capitala Culturala Europeana 2021

  1. ce capitala ii trebuie la primarul asta,auzi baia mare care e un oras vai de mama lui are tupeu de Capitala Culturala Europeana? mai greu un oras care are un doua fast food uri:) in tot orasul si daca sant inchise mori de foame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.