Litoralul bulgăresc, Nisipurile de Aur și Varna, destinațiile ideale pentru vacanța de vară din acest an! Bulgaria, extrem de ofertantă!

Dacă ați fost mult prea ocupat datorită locului de muncă și nu ați avut timp să căutați până acum o destinație ideală pentru a vă petrece vacanța de vară din acest an, una dintre recomandările specialiștilor în turism este litoralul bulgăresc – o variantă ideală și low cost pentru un sejur de neuitat. Asta dacă preferați marea și soarele, dacă sunteți îndrăgostiți de munte și optați pentru o vacanță departe de agitația cotidiană, în inima munților Carpați, atunci una dintre variante rămâne Poiana Brașov, Făgăraș, Bucegi sau Sinaia.

Bulgaria este una dintre țările care a simțit potențialul turistic în perioada verii și a investit constant în dezvoltarea turismului pe acest segment, profitând de numărul mare de turiști care ia cu asalt destinații precum Nisipurile de Aur, Varna, Coasta de Nord a Mării Negre, Coasta de Sud a Mării Negre, Sunny Beach sau Burgas.

Cei care s-au săturat de litoralul românesc în care nu s-a investit nimic de 30 ani și unde totul a rămas la fel ca-n epoca ceaușistă, iar condițiile sunt ancorate și ele în comunism, însă nu ai ajuns încă pe litoralul bulgăresc, e cazul să te gândești serios să îi dai șansă pentru că nu vei regreta. Condițiile sunt net superioare celor din România, atracțiile turistice rămân sunt mult mai bogate și mai numeroase, iar plajele și apa mării sunt mult mai curate și mai bine întreținute. Dacă acestea nu sunt argumentele cele mai potrivite pentru a alege litoralul bulgăresc pentru următoarea vacanță, nu știm cu ce alte argumente am putea veni.

Varna, o destinație care nu poate fi ignorată

De pildă, o altă destinație din Bulgaria care atrage turiști ca un magnet este regiunea Varna, preferată de tot mai mulți conaționali pentru vacanța la mare deoarece este mult mai aproape de România, fiind la circa 300 km de București. Plajele sunt extrem de întinse și pline de alternative de distracție atât pentru tineri, famiilii cu copii și adulți. Stațiunile sunt moderne, cu o infrastructură turistică bogată, hoteluri ultra-moderne și în care s-au reaelizat investiții masive în turism, iar calitatea serviciilor a crescut foarte mult.

În plus, un alt argument sunt prețurile extrem de avantajoase, care atrag în fiecare an mii de turiști din întreaga Europă.

Varna rămâne o alternativă ideală care oferă cele mai bune condiții pentru un concediu de neuitat, perfect, liniștit și în care cu siguranță veți reuși să vă deconectați total de la toate grijile și să uitați de problemele cotidiene pentru a petrece un timp prețios cu familie și cei dragi.

Pe lângă aceste destinații, oferta bulgărească mai conține și regiunile Balcik, Byala, Chaika, Kavarna, Kranevo, Russalka, Sf. Constantin și Elena, Topola sau Shkorpilovtsi, toate stațiuni extrem de moderne și care oferă condiții excelente pentru un concediu de vis.

În ultimii ani, numărul de turiști români care au ales litoralul bulgăresc a crescut foarte mult și este într-o continuă creștere, oamenii realizând că prețurile pe litoralul românesc sunt mult prea mari pentru condițiile oferite.

Mulți români care au ales să își petreacă concediul într-o stațiune de pe litoralul românesc au rămas cu un gust amar din cauza condițiilor proaste, iar numărul lor este tot mai mare de la an la an. Majoritatea realizează că Bulgaria este o țară mult mai ofertată ca destinație turistică și mai prietenoasă cu turiștii, oferind condiții excepționale la prețuri mult mai mici, total în contradicție cu cele de pe litoralul românesc. Așa că, de ce să nu alegi o destinație unde ești respectat, apreciat și ai parte de condiții mult mai bune pentru ați petrece vacanța și de ce să rămâi la aceleași litoral românesc rămas în istorie.

DATE CONTACT

BJR Vacante

B-dul Revolutiei 66B 310025, Arad

[email protected]

Tel: 0257-284.010

One thought on “Litoralul bulgăresc, Nisipurile de Aur și Varna, destinațiile ideale pentru vacanța de vară din acest an! Bulgaria, extrem de ofertantă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.