Live-ul de duminică seară al primarului Boc, despre șantierul din Piața Lucian Blaga: „Mult o fost, puțin mai este”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a realizat un nou live pe pagina sa oficială de Facebook despre stadiul lucrărilor la Piața Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

Cu mască și un fes pe cap, edilul Clujului a vorbit despre dotările pe care le va avea noua piațetă modernizată Lucian Blaga din fața Casei de Cultură a Studenților. Internet gratis, stâlpi care generează WiFi, băncuțe cu încărcare prin USB, piste pentru biciclete, stații de încărcare a bicicletelor sau mașinilor electrice sau treceri de pietoni optimizate pentru persoane cu dizabilități.

„Sunt în piața centrală a orașului și așa cum am promis o să vin cu date la zi despre șantierul care ne-a cauzat atâtea neplăceri, întârzieri în trafic și probleme. Și vreau să vă spun acum că ne aflăm într-o fază în care, cum o zîs românul, mult o fost, puțin mai este. Stadiul proiectului este 98% gata și chiar dacă termenul a fost depășit cu câteva zile, care era așa cum știți 1 decembrie, pentru acea parte pe care nu au terminat-o vor plăti penalizări.

Partea de carosabil a fost gata la timp și acum ne apropiem de finalizare și la partea această de trotuar.

Strada Petru Maior a fost finalizată în totalitate, inclusiv pistele de biciclete, iluminatul special cu LED. În Piața Lucian Blaga avem o trecere nouă de pietoni care nu a mai existat până acum. Avem și băncuțe cu încărcarea telefoanelor prin USB. Stâlpii au posibilitatea de a genera Wi-fi în această zonă. SUnt două stații pentru încărcat mașini electrice”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.