Locuri de muncă pentru absolvenţii clujeni!

Vineri, 28 septembrie, va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţii clujeni. Evenimentul va avea loc în toată ţara, simultan, la 83 de agenţii, în Cluj fiind găzduit de agenţia de pe Aleea Stadionului, nr.2.

La ediţia aceasta a Bursei Locurilor de Muncă, cei mai avantajaţi sunt absolvenţii de studii superioare. Astfel, oferta cuprinde locuri de muncă precum consilier vânzări, economist, operator call center, manager, consultant financiar, reprezentant medical, programator, inspector asigurări, ingineri în diferite ramuri de activitate.

De asemenea, şi cei ce nu au absolvit studii superioare au posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de locuri de muncă: confecţioner articole textile, agent pază şi securitate, lăcătuş, aagent vânzări, lucrător comercial, operator confecţioner îmbrăminte, zidar, ospătar, manipulant mărfuri, casier, agent asigurare.

În total, sunt disponibile, la nivel naţional, peste 11.300 de locuri de muncă, dintre care cel puţin 1.370 se adresează muncitorilor necalificaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.