Londoner Pub, unul din cele mai apreciate baruri din Cluj-Napoca

Sub sloganul „Great English Pub”, Londoner Pub a devenit unul din cele mai apreciate baruri din centrul Clujului, având peste 2800 de fani pe pagina oficială de Facebook şi o clientelă formată cu precădere din tineri.

londoner pub
Fotografie de la o petrecere tematică din Londoner Pub. Mai 2013. Foto Facebook

Localul se află amplasat în centrul istoric al municipiului, în Piaţa Muzeului, lângă Cantina Primăriei de pe strada Emile Zola nr. 5 şi este deschis zilnic între 10 dimineaţa şi 3 noaptea. Matinalii care vor să servească o cafea aburindă sau un ceai gustos, respectiv insomniacii amatori de voie bună găsesc la Londoner Pub un spaţiu prielnic pentru socializare şi relaxare, iar microbiştii au la dispozitie o camera special amenajata unde pot urmări meciurile de fotbal ale echipei favorite.

Şi pentru cei care vor să-şi testeze cunoştintele de cultură generală, Londoner organizează în fiecare duminică şi luni seara un Quiz Night, cu întrebări din toate domeniile si premii atractive. Intrarea în concurs costă 3 lei de persoană, iar suma strânsă se împarte câştigătorilor.

Londoner Pub este un local prietenos, cu o servire rapidă, preţuri acceptabile, sesiuni saptamanale de stand up comedy, petreceri tematice care tind să devină legendare, personal amabil şi prompt, totul rezultând într-un loc ideal pentru a sta la o şuetă între prieteni.

Urmăriţi pagina de Facebook Londoner Pub pentru mai multe noutăţi.

Acest articol nu este un advertorial, ci face parte din categoria „Ponturi gratuite”. Din când în când, eClujeanul.ro recomandă localurile ce merită vizitate în Cluj, evenimente speciale la care merită să fiţi prezenţi şi locuri interesante cărora trebuie să le treceţi pragul cel puţin o dată. 

One thought on “Londoner Pub, unul din cele mai apreciate baruri din Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.