Loredana Groza va cânta la Balul Operei 2015

Ediția jubiliară, a XX-a a Balului Operei, eveniment organizat la Opera Națională Română din Cluj va avea loc în 21 februarie, iar în 22 februarie acesta va continua cu Gala Laureaţilor.

loredana groza

„Într-o cetate milenară de mare tradiţie europeană, cu un centru universitar secular de prestigiu internaţional, propunem un eveniment unic în România, de impact naţional, o gală dedicată valorilor românești și a prețuirii față de românii care ne fac cinste, precum și a perpetuării unui perimetru select care să prilejuiască an de an întâlnirea personalităţilor marcante a vieţii economice, culturale şi politice, a căror efort conjugat să ducă la dezvoltarea, bunăstarea şi excelenţa în educaţie, cultură, artă şi civilizaţie a întregii comunităţi”, susțin organizatorii.

În prima seară, Balul Operei aduce în premieră un spectacol oferit de Opera Română din Cluj, în regia lui Tiberius Simu, sub bagheta lui Petre Sbârcea, cu un decor special creat pentru acest eveniment.

Spectacolul va fi prezentat de amfitrionul Rareș Bogdan, care va deschide evenimentul cu un vals al debutanților de la Centrul de Excelență din Cluj, urmat de un recital de operă și decernarea Trofeelor Lya Hubic și a Premiului Mecena.

După o pauză de șampanie, seara va continua cu un moment specific al Balului, dedicat artei costumului și va oferi un spectacol de modă, precum și decernarea trofeului Moda Cum Laude. Recitalul invitatului special al evenimentului va fi susținut de Loredana Groza, acesta fiind urmate de Marele Bufet al Balului Operei.

Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, dedicată personalităților premiate în cadrul edițiilor anterioare, va debuta cu momentul decernării titlului și medaliei Senior al Cetății și a medaliei Emblemă de Cluj. Seara va continua cu un concert extraordinar al coralei Armonia, intitulat „Suflet românesc”, urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.