Lucrările de pe „Memo” continuă pe banda de autobuze, sensul de mers spre Mărăști

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță că începând din această noapte, 13 spre 14 mai, lucrările de modernizare a străzii Memorandumului vor continua pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun (sensul de mers spre cartierul Mărăști), lucrări ce fac parte din proiectul european „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara, modernizare cai de acces spre centrul istoric”.

strada memorandumului cluj modernizata

Pe parcursul derulării lucrărilor, stația de transport în comun de pe str. Memorandumului, pe direcția de mers spre cartierul Mărăști, se va desființa temporar și se vor asigura alte două locatii pentru îmbarcare – debarcare călători, astfel:

– pe Bd. 21 Decembrie 1989, intre str. Bolyai Janos si Piata Unirii- pana la trecerea de pietoni de la Melody

– înființarea unei stații provizorii pentru liniile 9, 22, 29 pe str. Regele Ferdinand, în fața magazinului Central, in locul standului taxi care se va desființa temporar.

Cu aceasta ocazie, se impune anularea provizorie a stației Sora, ținând cont de distanta mica pana la actuala stație, sub 100m.

Zona de lucrari va fi semnalizata cu indicatoare rutiere și balize, prin grija executantului lucrarii de modernizare a strazii.

Facem un apel cetatenilor care locuiesc sau care au drum in zona sa dea dovada de intelegere si sa se conformeze noilor reglementarilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.