Lucrările la drumul județean 109C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga încep în regim de urgență

Vakar Istvan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, a transmis Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj dispoziţia nr. 14539 privind începerea de urgenţă a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean 109C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, între kilometrii 3+825 şi 9+000.

drum judetean 109c

„Am dispus măsura continuării imediate a lucrărilor de reparaţii la acest drum judeţean, estimate la suma de 406 mii lei fără TVA, în baza hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care, în urma deplasării la faţa locului în vederea analizării situaţiei lucrărilor de reabilitare după rezilierea contractului cu firma Kiat,a hotărât că se impune cu necesitate intervenţia urgentă asupra acestui sector de drum judeţean”, Vakar Istvan.

Pe parcursul celor 20 de zile lucrătoare cât are la dispoziţie începând din acest moment, executantul trebuie să realizeze o serie de lucrări de reparare a sectorului de drum pe o suprafaţă de 29.118 mp, să elimine gropile prin acoperirea cu aproximativ 1.500 mc de material pietros şi să trateze burduşirile prin aplicarea unui strat de bază de 6cm.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.