Ludoteka în vizită la Cărturești – atelierele lunii martie

Atelierele Ludoteka pe care le găzduim în librăria noastră din Iulius Mall Cluj își propun să îi apropie pe cei mici de lumea fascinantă a cărților, trezindu-le pofta de cunoaștere, răspunzând întrebărilor lor curioase și dându-le frâu liber imaginației și creativității. 


 Pentru luna martie am propus cinci ateliere inspirate de Mary Poppins, eroina lui P.L.Travers.
 
Au avut loc deja Atelierul de mărțișoare (1 martie), Atelierul de flori din hârtie (8 martie) și Atelierul de imprimare pe suport textil (15 martie). Micii participanți au creat liberi, asistați de organizatori și părinți, s-au relaxat și s-au distrat. Iar feedback-ul lor, extrem de pozitiv, ne îndeamnă să continuăm. 

Ce mai urmează în luna martie: 

Atelierul de Origami din 22 martie 2017, ora 18:30, la care învățăm să lucrăm cu hârtia: să o pliem, să o decupăm și să o lipim, realizând un tablou cu Mary Poppins, umbrela ei magică și caruselul fermecat, cu tot cu poneii pregătiți de plimbare. 
Vârsta minimă: 6 ani
Locuri disponibile: 15 
Inscrieri la adresa: [email protected]gmail.com
Taxa de participare: 30 lei (toate materialele incluse)

Atelierul de zmeie din 29 martie 2017, ora 18:30. Zmeul purtat de vânt este cu siguranță o amintire frumoasă a copilăriei. Și pentru că  Mary Poppins ne învață să credem că minunile există și sunt foarte aproape de noi, la acest atelier ne apucăm de treabă cu mânecile suflecate: căutăm cele mai potrivite culori, imprimeuri și texturi, folosim sfoara și ne jucăm cu elementele de structură pană când zmeul nostru e bun de zbor. Haideți să-l înălțăm!

Vârsta minimă: 4 ani
Locuri disponibile: 15 
Inscrieri la adresa: [email protected]gmail.com

Taxa de participare: 35 lei (toate materialele incluse)
 
Ludoteka – o colecție de activități puse sub semnul artei
 
Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.
 
Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.