Lui Liviu Guță nu i-a priit Clujul. Manelistul a divorțat de o frumoasă clujeancă după doar un an de căsnicie

Celebrul manelist Liviu Guță nu trece prin cea mai bună formă în acest moment. Acesta și-a anunțat divorțul de o frumoasă clujeancă după doar un an și trei luni de căsnicie alături de aceasta.

Liviu Guță și-a părăsit soția și copii pentru Roxana, o clujeancă brunetă care i-a sucit mințile vedetei.

Cei doi au petrecut clipe minunate la Cluj, unde au locuit într-un apartament în comuna Florești, acolo unde manelistul și-a investit toate economiile.

Gelozia, bat-o vina…

Despărțirea va fi una amiabilă, la notar, iar motivul ruperii mariajului a fost din cauza femeii care i-a interzis artistului să-și mai vadă copiii. 

”Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte”, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Mutat la Brașov, unde locuiește în prezent, Liviu Guță s-a destăinuit și a precizat că regretă acum că s-a aruncat cu capul înainte.

”Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat. O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să-ți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a mai spus manelistul.

Manelistul voia copii alături de Roxana.

”Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este. Am pierdut în viață mai multe. Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să-mi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a adăugat artistul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.